Cinayetin ardından Çetin Feyzioğlu kayıplara karıştı. Acı haberi alan Zahide Feyzioğlu’nun ailesi yıkılırken 13 yaşındaki kızı İrem Feyzioğlu annesinin arkasından uzun süre gözyaşı döktü. Babalarının, annelerini öldürdüğünden habersiz 5 yaşındaki Utku ve 4 yaşındaki Şevval ile 7 aylık Yağız’ı görenlerin yüreği burkuldu. Damadının kendini kurtarmak için yalan söylediğini belirten Zahide Feyzioğlu’nun annesi Şerife Pehlivan (74) “Çetin sürekli kızımı aldattı. Önce İsrail’de çalışırken aldattı, sonra kendi dükkanında tanıştığı bir kadınla. Dostu da vardı. Kızım artık dayanamadı. Kavgaları da hep bu yüzdendi. Polise de daha önce kendini kurtarmak için kızımın aldattığını söylemişti. Kızım gitmiş şikayetçi olsam ne olur, onu Allah’a havale ediyorum” dedi.

Şirinevler’de bir büfe işleten Çetin Feyzioğlu, 15 yıl önce evlendiği eşi Zahide Feyzioğlu ile evliliklerinin hemen ardından çalışmak üzere İsrail’e gitti. 8 yıl İsrail’de yaşayan çift şiddetli geçimsizlik nedeniyle 1 yıl ayrı yaşadı. Tekrar barışan çift yıllarca çalıştıktan sonra Türkiye’ye geri döndü. Çift biriktirdiği parayla, İstanbul’dan iki daire, ve bir döner büfesi açarak beraber işletmeye başladı. Ailenin iddiasına göre Zahide Feyzioğlu, 14 Temmuz Cumartesi günü Çetin Feyzioğlu’na “Neden beni sürekli aldatıyorsun” deyince çift arasında kavga çıktı. Aldattığını inkar eden Çetin Feyzioğlu, sinirlerine hakim olamayarak eşini dövdü. Olayın ardından Zahide Feyzioğlu, polis tarafından kadın sığınma evine yerleştirilirken, 4 çocuğu da bir akrabalarına teslim edildi.

Zahide Feyzioğlu, 15 Temmuz Pazar günü, 13 yaşındaki kızı İrem’in kendisini arayarak 7 aylık kardeşinin hasta olduğunu söylemesi üzerine akrabalarına gitti. Çift bu defa sokak ortasında karşılaşınca Çetin Feyzioğlu, Zahide Feyzioğlu’nu ikinci kez dövdü. Olayın ardından Zahide Feyzioğlu darp raporu alarak eşinden şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Çetin Feyzioğlu, eşinin kendisini aldattığını ve o yüzden kavga ettiklerini söyledi. Çetin Feyzioğlu savcılık tarafından serbest bırakılırken, Zahide Feyzioğlu ise bir arkadaşının evine geri döndü. Savcılık çiftin beraber yaşamadığını gerekçe göstererek eşini iki kez döven Çetin Feyzioğlu’nu evden uzaklaştırma cezası vermedi.

BOĞAZINI KESTİ

Küçükçekmece Kaymakamlığı tarafından kendine koruma polisi tahsis edilen Zahide Feyzioğlu, önceki gün kimseye haber vermeden arkadaşının evinden çıktı. Küçükçekmece’deki evine giden Zahide Feyzioğlu kapıyı açtığında bir anda karşısında eşini gördü. Çiftin arasında kavga alevlenince, Çetin Feyzioğlu mutfaktan aldığı bıçakla eşinin boğazını keserek öldürdü. Eş katili Çetin Feyzioğlu otomobiliyle kayıplara karışırken, komşularının haber vermesi üzerine eve gelen polis ekipleri Zahide Feyzioğlu’nin cesedi ile karşılaştı.

“KIZIMI DEFALARCA ALDATTI”

Acı haberi alır almaz İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gelen Zahide Feyzioğlu’nun annesi Şerife Pehlivan, damadı Çetin Feyzioğlu’nu suçladı. Çetin Feyzioğlu’nun daha önce verdiği ifadesinde kendisini kurtarmak için yalan söylediğini belirten Şerife Pehlivan şöyle konuştu: “Kızım evlendiğinden beri defalarca aldattı. Önce İsrail’de aldattı. Kavga ettiler kızım Türkiye’ye dönünce o da peşinden geldi. Burada kendisine bir dost tuttu. Ancak kızıma yine yakalandı. Bu sefer de Şirinevler’deki dükkânlarının orada bir kadınla gezmeye başladığını kızım öğrenince kavga ettiler. Kızımı yine dövdü. Öyle kızımla yanında çalışan S.K ile kızımı evde bastığı iddiaları yalan. S.K’yı ‘Eşime benim sevgilim olduğunu sen mi söyledin’ diye kızdığı için Zahide ile yüzleştirmek üzere evine kendi getirdi. Ben bizzat çocukla konuştum. Sonra çocuğu dövdü. Polise de ‘Onları beraber evde yakaladım’ dedi. Kızım ondan çok çekti. Sürekli aldattı kızımı, şikâyetçi değilim. Ben ne yapayım, onu Allah’a havale ediyorum” dedi. Zahide Feyzioğlu’nun 13 yaşındaki kızı İrem Feyzioğlu da “Babam yanında çalışan adamı kendi eve getirdi. Sonra döverek evden dışarı attı” dedi./_np/0641/17290641.jpg

GÖRENLERİN YÜREĞİ BURKULDU

Acılı aile Zahide Feyzioğlu’nun otopsisinin bitmesini beklerken, dışarıda bekleyen 4 çocuğunu görenlerin yüreği burkuldu. Annesinin babası tarafından öldürüldüğünü bilen ve sürekli ağlayan İrem Feyzioğlu yakınları tarafından teselli edildi. Hiçbir şeyden haberi olmayan 5 yaşındaki Utku ile 4 yaşındaki Şevval’in Adli Tıp Kurumu önünde şakalaşarak oyun oynamaları görenlerin yüreğini burktu. 7 aylık kardeşleri Yağız’ı seven ve sürekli şakalaşan iki küçük kardeşe annelerinin hasta olduğu söylendi. Zahide Feyzioğlu’nun yakınları sinir krizi geçirirken, kızının 4 çocuğunu gören Şerife Pehlivan’ın gözyaşlarını tutamayarak feryat etti. Zahide Feyzioğlu’nun cenazesi kılının ikindi namazının ardından Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verildi. Çetin Feyzioğlu’nun kaçarken kullandığı otomobili bir süre sonra polis tarafından bulundu. Çetin Feyzioğlu’nu arama çalışmaları devam ediyor.