Üniversite ve lise öğrencilerinin hayallerinin süsleyen yurtdışı eğitimine ilgi her geçen yıl biraz daha artıyor. Türk öğrencilerin iyi ve uygun bir eğitim almak amacıyla takip ettikleri Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları bu yıl 4- 11 Kasım tarihlerinde Ankara, Adana, İzmir ve İstanbul'da düzenlenecek.

Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları, dünyanın her yerinden üniversite, kolej, dil okulları, yaz okulları ve çeşitli eğitim temsilciliklerini ağırlayarak öğrencilere gerçek anlamda uluslararası bir organizasyon ortamı sunacak. Fuar süresince öğrenciler, diledikleri okulların yetkilileriyle yüz yüze görüşebilecek ve ilgilendikleri ülkenin eğitim şartlarıyla ilgili detaylı bilgi alabilecekler. Ayrıca en seçkin okulların temsilcileri tarafından fuar kapsamında düzenlenecek seminerlere katılma imkânı elde edecekler.

NERELERDE YAPILACAK?

4 Kasım 2012'de Ankara'da start alacak Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları, yurtdışındaki çeşitli üniversite ve dil okullarıyla öğrencileri başkentin merkezi bir konumunda yer alan Ankara HiltonSA'da ağırlayacak. Edufairs, 6 Kasım 2012 tarihinde Adana'nın en önemli ve merkezi otellerinden Adana Hilton'da gençleri ve ailelerini dünyanın saygın okullarıyla buluşturacak. Fuarın İzmir ayağı ise 8 Kasım 2012 tarihinde Swissotel Grand Efes'te gerçekleşecek. Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları 10 ve 11 Kasım 2012 tarihlerinde Hilton İstanbul'da gerçekleşecek fuarla büyük bir organizasyona ev sahipliği yaparak son bulacak.

KATILIMCILARA BURS İMKANI SAĞLAYACAK

Ücretsiz ve halka açık olarak, 13:00-18:00 saatleri arasında ziyarete edilebilecek olan fuarlara öğrencilere burs imkanı sağlayan okullarda katılacak. Katılımcıları; sürpriz hediyeleri, burs ve çeşitli etkinlikleri www. edufairs.com.tr adresinden takip edebilirsiniz. Fuar ve burslar ile detaylı bilgi [email protected] adresinden veya 0 212 256 6358 numaralı telefondan alınabiliyor.

NEW YORK FİLM AKADEMİSİ 'BURS' VERECEK

Dünyanın en yenilikçi ve dinamik film okulu olan New York Film Akademisi (NFYA) de Yurtdışı Eğitim Fuarları'nda yer alacak. NFYA, fuarda film yapımı ve oyunculuk alanında eğitim almak isteyen gençlere, kısa dönem film yapım kursları, serfitika programları ve burs fırsatlarıyla ilgili bilgiler sunacak. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan 'Film Çek, Bursu Kap' yarışması ile ilgili detaylar fuara gelen yönetmen adayları ile paylaşılacak.

Fuar tarihleri şu şekilde:

04 Kasım 2012 - ANKARA Hilton Otel

06 Kasım 2012 - ADANA Hilton Otel

08 Kasım 2012 - İZMİR Swıss Otel

10-11 Kasım 2012 - İSTANBUL Hilton Otel