Deniz ve Ormanın harmanlandığı bu yerde insan tüm yılın yorgunluğunu rahatlıkla atabilir. Sessizlik ve huzur içinde bir tatil ya da mekanlarında sabaha kadar eğlence, her ikisinin de bir arada bulabileceksiniz. Fethiye'de tatil yapmadan önce veya tatiliniz süresince planlamalarınızı http://fethiyerehber.net ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Otel ve pansiyon rezervasyon bilgileri, otobüs firmaları çalışma saatleri, araba ve bisiklet kiralama, eğlence alanları adresleri, alışveriş gibi birçok ihtiyacınızı fethiye rehber ile karşılayın.

Fethiye'de Gezebileceğiniz Yerler

Ölüdeniz: Fethiye'de gezilecek yerler neresi diye sorulunca ilk akla gelen yer ölüdeniz olacaktır. Muhteşem görüntüsüyle dünyanın dört bir yanında fotoğrafları sergilenen bu tatil beldesinde kim bulunmak istemez ki. Orman ve Denizin birleştiği bu doğa harikasında yapılacak şeyler saymakla bitmiyor. Kumburnu plajı, dalganın bulunmadığı adeta havuzu andıran yapısıyla çok ilgi çekiyor. Hemen yanında ise Belcekız plajı bulunuyor. Çeşitli su sporlarının yapılabildiği bu bölgede paraşüt gezisine katılabilmek te mümkün. Dünyanın sayılı alanlarından olan babadağ paraşüt pisti ile ölüdenizi yukardan izleyebileme şansına sahipsiniz. Gece eğlenmek isteyenler için de bir çok mekan mevcut.

Kelebekler Vadisi: Kapmçıların en uğrak yerlerinden biridir. Kara yoluyla ulaşımın olmadığı ve bu yüzden daima el değmemiş olarak kalmayı başarabilen kelebekler vadisi huzur isteyenler için tek adres diyebiliriz. Ulaşım yolu olarak Ölüdeniz'den 20-30TL arası kişi başı bir ücret ödeyerek kendinizi vadinin serin sularına bırakabilirsiniz. Kamp yerleri ve gerekli araç gereçleri de temin edebileceğiniz (Çadır, Matara, Duş, Yemek vb.) alanlara sahip.

Saklı Kent: Saklıkent Kanyonu Fethiye'de kesinlikle gezilip görülmesi gereken yerlerden biridir. Kanyon uzun bir parkura sahip ve yaz döneminde sular çekildiğinden kolaylıkla ailece bu keyfi yaşayabilirsiniz. Girişte verilen Baretlerden almayı kesinlikle ihmal etmemelisiniz. Güvenliğiniz bizler için herşeyden önemlidir. Fotoğraf çekmek isteyenlerin muhteşem kareler yakalayabileceği bir yer. Ulaşımı araç ve servislerle gerçekleştirebilirsiniz. Fethiye Rehber ile google haritası üzerinden takip ederek rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Kaya Köy: Rumların yaşam sürdüğü ve şimdilerde tamamen terk edildiği kaya köy sizi geçmişe alıp götürecek. Hem öyle bir götürecek ki bu zaman aralığı 5 Bin yıllık bir tarih olarak belirtiliyor. Bu tarihi dokuların el değmemiş hallerini son kez görme şansına sahip olabilirsiniz. 2017 yılından sonra yapılması planlanan restorasyonlar ile 300 civarı bir yatak kapasitesine sahip tatil köyü kurulmak üzere. Arkeolojik sit alanı ilan edilen Kaya Köyü her haliyle görmek için sizleri bekliyoruz. Araç ile ulaşım mevcuttur.

Likya Yolu: Doğa gezisi sevenler için bulunmaz bir nimet, likya yolu. Sırt çantanızı şimdiden bu yolculuk için hazırlayın. Doğayla bütünleşmek ve fethiye'nin tüm güzelliklerini görmek için büyük bir fırsat bu yolculuk. Likya yolu gezintisi süresince doğanın tüm güzellikleriyle kucaklaşabilir, tarihi yerleri görebilir ve fotoğraflarla bu anınızı ölümsüzleştirebilirsiniz.

Tlos Antik Kenti: Fethiye'nin seydikemer bölgesinde bulunan antik kent tarihsel derinliğiyle sizleri etkileyecek.  Yaka köyü sınırları içerisinde yer alan Tlos Antik kentini buraya kadar gelip görmemeniz hayatınızda bir eksik olarak kalabilir. O yüzden sizlere kesinlikle Tlos'u ziyaret etmenizi öneriyoruz.