Edinilen bilgiye göre olay, öğle saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi Nazlı Caddesi'nde 3 katlı bir binada meydana geldi. Binanın üst katında oturan 2 çocuk annesi, 6 aylık hamile Gülay Tok (32), terasta halı yıkarken alt kattaki komşusu seslenerek metal merdiven istedi. Merdiveni elleri ve ayakları ıslak bir şekilde tutunca binanın yanından geçen yüksek gerilim hattından atlama yapan elektrik akımı genç kadını ağır yaraladı. 3 bin 500 voltluk elektrik akımına kapılan kadın, çığlık atarak yere yığıldı.

Komşuları ve yakınları tarafından çağırılan 112 ambulansıyla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadının durumunun ciddi olduğunu belirleyen doktorlar, karnındaki bebeği sezaryenle alıp Dörtçelik Çocuk Hastanesi'ne gönderdi. Gülay Tok ise kısa süre sonra doktorların çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Bir tekstil firmasında işçi olarak çalışan koca Aydın Tok, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan eşinin cenazesini almaya geldiğinde baygınlık geçirdi. Gözü yaşlı koca yakınları tarafından teselli edilmeye çalışılırken, polis de talihsiz kadının akıma kapıldığı terasta ve merdivende inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.