Tdf Gençlik Kolları topladıkları 120 koli erzağı İstanbul'da faaliyet gösteren Trabzon STK'larına dağıtarak hemşerileriyle dayanışma içinde oldukları mesajı verdiler.

Tdf Gençlik Kolları bu çalışma doğrultusunda İstanbul'da faaliyet gösteren "Geyikli Beldesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Sürmene Sosyal Yardimlasma Derneği, Maçka Akarsu Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Sancaktepe Ağasar Şalpazarlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Çaykara Şahinkayalilar Derneği, Sultangazi Trabzonlular Derneği, Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat Turizm Derneği, Araklı Halilli Köyü Derneği, Bahçelievler Trabzonlular Derneği, Maçka Ocaklı Köyü Derneği, Bağcılar Trabzonlular Derneği, Esenler Trabzonlular Derneği" derneklerine ziyaretlerde bulunarak yardım kumanyalarını dernek yöneticilerine teslim ettiler.

Tdf Gençlik Kolları Başkanı Korkut Yılmaz AYAZ yaptığı açıklamada "hemşerilerimizin dertleri derdimiz, hüzünleri hüznümüz, sevinçleri sevincimizdir. Kısa süre önce devraldığımız bayrağı çok daha ilerilere taşıyacak ve hemşerilerimizle her anlamda bütünleşeceğiz" dedi.

Başkan AYAZ ayrıca isimlerinde yazdığı gibi kültür ve yardımlaşma konusunda tüm derneklerimizin artık uyanışa geçmesi gerektiğini ifade etti.