Pendik Kurtköy'de bulunan bir AVM'ye  34 CMP 52 plakalı lüks aracıyla alışveriş yapmaya giden Özgür Çavuşoğlu, otomobil hırsızları tarafından uzun süre takip edildi.  Çavuşoğlu takip edildiğinden habersiz AVM'de bulunan bir teknoloji marketine girip alışveriş yaptı. Çavuşoğlu, yaptığı alışverişin bedelini ödemek için marketin kasasına yöneldiği sırada elindeki otomobil anahtarını tezgahın üzerine koydu. Bu sırada müşteri gibi Özgür Çavuşoğlu'nun yanına yaklaşan 4 kişi el çabukluğu ile anahtarı çaldı.

Hızla otoparka giden 4 kişi, aracı alarak kaçtı. Çavuşoğlu ise otoparka gittiğinde aracı bulamayınca durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri AVM de bulunan güvenlik kameralarını tek tek incelemeye aldı. Yapılan incelemede Özgür Çavuşoğlu'nu gri renkli sol çamurluğu olmayan 34 BH 1179 plakalı bir aracın takip ettiğini takip ettiğini ayrıca takip eden aracın arkasında son günlerin meşhur sözleri "Oğlum Bak git" ve "Hastasıyız dede" yazılı çıkartmalar olduğunu belirledi.

E-5'TE YAKALANDI

Polis ekipleri telsizle anons edilen aracı her yerde ararken Önleyici hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı bir polis ekibi, E-5'te devriye gezerken arkasında "Oğlum Bak git" ve "Hastasıyız dede" yazılı çıkartmalar olduğu aracı farketti. Bunun üzerine otomobil Pendik'te durduruldu içindeki 4 kişi de gözaltına alındı. Pendik Asayiş Büro Amirliğine teslim edilen  E.D. (19), D.K.(20), T.Ç( 20). F.A (19) adlı şüphelilerin birçok suçtan sabıkası olduğu belirlendi. Bu arada Maltepe'deki bir sitenin sakinleri otoparklarında kendilerine ait olmayan bir araç olduğunu bildirdi. Buraya giden polis, sitenin otoparkına bırakılan aracın Özgür Çavuşoğlu'nun çalınan lüks otomobili olduğunu tespit etti.