Adana'da sevgilisinin cep telefonuna bir başkasından gelen aşk mesajı yüzünden kıskançlık krizine giren şahıs, öfkeyle bıçakladığı kızı daha sonra hastaneye götürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, sabaha karşı saat 06.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi'ndeki bir emlak şirketinde meydana geldi. 19 yaşındaki Tülay T adlı kız, sol sırt, sol karın boşluğu ve sol kalçasından bıçaklanmış olarak özel bir hastaneye getirildi. İlk müdahalesi yapılan Tülay T., Adana Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı. Genç kızı hastaneye götüren Uğur D. (24), olayı soruşturan polise, "Nişanlım, sabah yürüyüşe çıktı, tinerciler bıçaklamış.

Haberim oldu, ben de alıp hastaneye götürdüm" diye bilgi verdi. Uğur D.'nin ifadesi üzerine sabah sporu yapılan Seyhan Nehri kıyısındaki Dilberler Sekisi'nde araştırma yapan ekipler, olayın iddia edildiği gibi yürüyüş sırasında olmadığını tespit etti. Polisler, yaralama olayını araştırırken, şahıs ise yaralıya müdahalede gecikildiğini ileri sürüp, doktor ve hemşirelere saldırdı. Doktorlar, çelişkili ifadeler verip, saldıran Uğur D7den şikayetçi oldu.

Hastane polisi tarafından gözaltına alınan Uğur D, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Cinayet Bürosu ekiplerinin yaptığı görüşmede, Uğur D, Tülay T.'yi kendisinin bıçakladığını itiraf etti. Uğur D'nin, alınan ifadesinde, "Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Aynı dairede birlikte kalıyoruz. Akşam alkol almıştım, sabah da telefonunda başkasından gelen aşk içerikli mesajlar gördüm. Beni aldattığını düşünerek kıskandım. İçeriğini sorduğumda, beni tersleyip, küfretti. Kendimi kaybetmişim. Bıçakladım, sonra da hastaneye götürdüm" dediği öğrenildi.

Hayati tehlikesi bulunan Tülay T.'nin, Genel Cerrahi Servisi'ndeki tedavisi sürüyor.

Zanlı Uğur D. ise ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

MANİSA

Manisa'da bir kadın, kavga ettiği erkek arkadaşı tarafından 8 yerinden bıçaklandı.

Edinilen bilgiye göre, Tunca Mahallesi Yeşiltepe Caddesi 71 numaralı dairenin 4. katında meydana gelen olayda, Mustafa Serdar Ö. (34) ile bir süredir beraber yaşadığı Münevver Ş. arasında önceki gece tartışma çıktı. Tartışan çifti arkadaşları araya girerek barıştırdı. Ancak evde dün gece yine kavga eden çift birbirlerini darp etti. Gece saat 24.00 sıralarında Manisa Devlet Hastanesi’ne giden Münevver Ş., darp raporu alıp, sevgilisinden şikayetçi oldu. Polis Serdar Ö.’yü aradı ancak bulamadı.

Sabah saatlerinde eve gelen Mustafa Serdar Ö. ile Münevver Ş. tekrar kavga etti. Bunun üzerine bıçağını alan Mustafa Serdar Ö., sevgilisini boynundan, yüzünden, göğsünden ve boşluk bölgesinden bıçakladı. Daha sonra evden ayrılan şahıs, bir süre sonra tekrar eve dönüp, polisi ve 112’yi aradı. Polis ve sağlık ekipleri eve geldiğinde Münevver Ş.’yi yaralı halde buldu. Polislere "İşten geldim. Geldiğimde sevgilimi birisi bıçaklamış. Bunu yapanı bulun" diyen Mustafa Serdar Ö.’nün yalanı, evden çıkarılırken kendine gelen Münevver Ş.’nin ifadesiyle ortaya çıktı. 8 yerinden bıçaklanan kadın ambulansla Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Mustafa Serdar Ö. ise kaçtı. Zanlı, polislerin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu yakalandı.

Münevver Ş.’nin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Yakalanarak gözaltına alınan Mustafa Serdar Ö. polise verdiği ifadede, Münevver Ş. ile kavga ettiğini ancak kendisini bıçaklamadığını öne sürdü. Zanlı, Özel Manisa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra tutuklanması istemiyle savcılığa sevk edildi.

Münevver Ş.’nin geçtiğimiz yıl eşinden boşandığı ve 1 çocuk annesi olduğu öğrenildi.