İzmir Foça'da patlatılan bombalar, tüm Türkiye'nin yüreğini dağladı. Kanlı saldırıda 1 asker şehit olurken İzmirliler kan vermek için hastanelere aktı. Dün canla kanla kurtulan o yaralıların ziyaretçileri vardı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de yaralıları ziyaret etti, "Çok kahramanca otobüsü durduran, daha fazla acı çekmemizi önleyen uzman çavuş kardeşimize acil şifalar diliyorum" dedi. İşte o kahraman Uzman Çavuş Hasan Furkan Özmen'di.
KALBİ İKİ KEZ DURDU...
Özmen, her sabah olduğu gibi önceki gün de direksiyonun başına geçti. Lojmanlardaki askerleri alıp Güney Deniz Saha Komutanlığı'na bağlı Foça Birliği'ne doğru yola çıktı. Ancak bu sırada ağaçların arkasına saklanan hain, planı için hazırlanmıştı. Özmen yol alırken ilk bomba patladı. Ama Özmen frene basıp otobüsü durdurdu. Tam da bu sırada terörist ikinci bombayı patlattı. Neyse ki Özmen otobüsü durdurduğu için ikinci plan otobüsü hedef alamadı. Böylece facianın eşiğinden dönüldü. İki kez kalbi duran Özmen, şimdi teröre inat yaşam savaşı veriyor.
KATİL AĞAÇ GÖLGESİNDE
Kalleş saldırı için bombaları taşıyan kurye, gözaltına alındı. Bu arada ilk incelemere göre bombacı 4 kiloluk patlayıcıyı yola bıraktı. Sonra da 50 metre mesafedeki ormana saklanıp, bombayı patlattı.