Majestelerinin gizli ajanı olarak, gözünü budaktan sakınmayan, kadınların sevgilisi 007 James Bond için meğer gerçek hayatta durum bambaşkaymış. 70’li ve 80’li yıllarda beyazperdede James Bond karakterine hayat veren İngiliz aktör Roger Moore, kendi ifadesine göre bugün hayatta olmayan ilk iki eşinden esaslı şekilde dayak yedi.

Buz patencisi ve oyuncu olan ilk eşi Doorn Van Steyn’in kendisini dövüp, tırmaladığını ve bir keresinde çaydanlık fırlattığını anlatan 84 yaşındaki aktör, “Annem bende her yeni bir iz gördüğünde şoke oluyordu” diye konuştu. 19 yaşındayken evlendiği ilk eşinin bir keresinde kırılan elini tedavi eden doktora da, yeterince çabuk olmadığı için saldırdığını belirterek ,“Ama bu istisna bir durumdu. Genelde dayağı ben yiyiyordum” dedi.
‘Gitarı üstümde kırdı’

İngiltere’de yayımlanan ‘Life stories’ (Hayat hikayeleri) adlı televizyon programına röportaj veren 84 yaşındaki eski Bond, 1953’te evlendiği ikinci eşi Gallerli şarkıcı Dorothy Squires’ın da zaman zaman kendisine şiddet uyguladığını söyledi. O günlere dair konuşan ünlü aktör, ikinci eşi Dorothy Squires’ın bir gün elindeki gitarı alarak kafasına attığını belirtti. 
Roger Moore, 1973 ile 1985 yılları arasında 7 Bond filminde yer aldı
Roger Moore, 1968’de, ilk rol aldığı Bond filmi "Live and Let Die" (Yaşamak İçin Öldür)’dan 5 yıl önce ikinci evliliğini de bitirdi. Squires 1998, Van Steyn 2010’da hayata veda etti. 1969 – 1996 yılları arasında İtalyan aktrist Luisa Mattioli ile evli kalan Moore, 2002’den beri 4. eşi Christina Tholstrup ile yaşıyor.