Olay, dün saat 19.00’da Yukarısoku Mahallesinde bir apartman dairesinde meydana geldi. Güneş enerji sistemleri imalatı yapan bir firmada montaj elemanı olarak çalışan ve aynı evde kalan Yusuf N ile Bahattin Akpınar, iş çıkışında hamama gittiler. Hamamda Yusuf N, Bahattin Akpınar’a kese yaptı. İki arkadaş daha sonra eve geldi.

Bahattin Akpınar, Yusuf N’a, “Oğlum, erkek adam erkek adama kese yapar mı?” deyince tartışma başladı.Yusuf N., “Ne biçim konuşuyorsun ağabey” deyince tartışma alevlendi. İkili yumruk yumruğu birbirine girdi.


İddiaya göre, Bahattin Akpınar’dan sürekli dayak yiyen Yusuf N., kuru sıkıdan bozma tabancasını alarak Bahattin Akpınar’ın üzerine yürüdü. Akpınar’ın feci şekilde dövdüğü Yusuf N., ev arkadaşını tabanca ve mutfaktan aldığı bıçakla apartmanın önüne kadar kovaladı.

Mahalle halkının şaşkın bakışları arasında yaşanan tartışmada Yusuf N, tabancasıyla 5 el ateş etti. Bir anda cinnet getiren Yusuf N., kanlar içinde yerde kalan Bahattin Akpınar’ın boğazının iki tarafını bıçakla boydan boya kesti. Soğukkanlı bir şekilde polisi arayan Yusuf N. cinayet işlediğini söyledi.

Olay yerine 112 sağlık ekipleri ve çok sayıda polis sevk edildi. Yaralıya ilk müdahale yoldan geçen İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin İka tarafından yapıldı. Ağır yaralı Bahattin Akpınar hastaneye getirilirken yolda hayatını kaybetti.

Yusuf N. ise bahçede polisler tarafından gözaltına alındı. Vücudunda çok sayıda morluk ve ezik bulunan Yusuf N., İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavinin ardından Bolu Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.