Yolun karşısına geçmek isteyen küçük çocuğa çarpan sürücü olay yerinden hızla uzaklaştı. Giresun’un Gemilerçeğeği mahallesinde Karadeniz Sahilyolundan karşıya geçerek lunaparka gitmek isteyen Mustafa Cüce’ye (9) araç çaptı. Çarpmanın etkisiyle Mustafa Cüce olay yerinde hayatını kaybetti. Gri megan marka olduğu belirlenen çarpan araç ise olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgiye göre kaza; akşam saatlerinde Gemilerçekeği mahallesinde Karadeniz Sahilyolu karşısındaki lunaparka gitmek için Mustafa Cüce ve beraberindeki iki kardeşi ile evden çıktı.Kardeşler sahilyolu üzerindeki orta refüjdeki tel örgüler kaldırılarak açılan yaya geçidini kullanmak için Müze Kavşağına geldi. Buradan yola giren kardeşlerden ikisi Karadeniz Duble Sahilyolunu aşarak karşı tarafa ulaşırken Mustafa Cüce ise önce bir kamyonun altında kalmaktan kurtuldu. Ardından ise plakası tespit edilemeyen gri bir megan marka araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle Mustafa Cüce olay yerinde hayatını kaybederken çarpan araç ise olay yerinden kaçtı.

Olay yerine gelen baba İsmail Cüce sahil yolunda yatmakta olan oğlunun cansız bedenine sarılarak feryat ederken, vatandaşlar ise üst geçit yapılmamasına tepki gösterdi.

Olay yerine gelen Giresun Cumhuriyet Savcılığının yaptığı incelemenin ardından Mustafa Cüce Giresun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Kaçan araçın yakalanması için emniyet alarma geçerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı