Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar ve Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız'ın ev sahipliğindeki toplantıya, Logitech Tüketici Bilgisayar & Oyun Aksesuarları Direktörü Glenn Rogers da konuşmacı olarak katıldı.

Geniş ve ultra pürüzsüz dokunmatik cam yüzeye sahip Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Windows 8'in yeni dokunmatik hareketlerini destekliyor ve farklı sayfalarda gezinirken pencereler arasındaki navigasyonu hızlandırıyor.

Logitech Touch Mouse T620, ultra pürüzsüz mouse arayan kullanıcılara, akıcı bir navigasyon için tam dokunmatik yüzey sunuyor.

Logitech Zone Touch Mouse T400, geleneksel mouse işlevselliğinin ötesine geçerek Windows 8 işletim sisteminin popüler bileşenlerine hızlı ve kolay erişim imkanı sağlıyor. Mouse, pürüzsüz dikey ve yatay kaydırması sayesinde alışıldık mouse'lardaki standart işlevselliği ikiye katlıyor.

Logitech, klavye serisine Windows 8 ile uyumlu Logitech® Bluetooth® Illuminated Keyboard K810'ü ekledi. Windows 8'e özel olarak tasarlanan, Windows, iOS ve Android cihazlarla uyumlu olan klavye, Bluetooth bağlantısı ile aynı anda üç cihazla eşleşebiliyor. Aynı anda PC, tablet ve akıllı telefona bağlanabilen K810, sadece tek tuş ile bu cihazlar arasında kolayca geçiş yapma imkanı sunuyor. İnce ve şık tasarımı, gerçek alüminyum yapısı ile evinizdeki tüm diğer cihazları kusursuz biçimde tamamlayan K810, otomatik aydınlatma özelliği ile az ışıklı ortamlarda tuş karakterlerinin her zaman parlak olmasını ve kolay okunmasını sağlar. Yakınlık algılaması sayesinde eliniz klavyeye yaklaştığında, klavyenin aydınlatması açılır ve ortamdaki ışığın miktarına göre otomatik olarak ayarlanır. Kullanıcıların verimlilik beklentileri düşünülerek tasarlanan K810, kullanım esnasında bile USB kablosu ile şarj edilebilir. Tam dolu iken 10 günlük pil ömrü bulunan klavyenin, On/Off tuşu ve pil durum göstergesiyle şarj seviyesini kontrol edebilirsiniz. Yeni Windows 8 işletim sistemini kolaylıkla kullanmanıza yardımcı özel tuşlara sahip olan Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810'un 'Windows 8 Başlat' tuşu 'Başlat' ekranına kolay ve hızlıca ulaşmanızı sağlarken, 'uygulama değiştirme tuşu' açık olan uygulamalar arasında rahatça geçiş yapmanızı sağlar.

YIKANMAYI SEVEN KLAVYE: LOGITECH K310
Logitech PC klavye ailesinin en yeni üyesi Logitech Washable Keyboard K310, şık ve ince tasarımıyla dikkat çekerken ayrıca su ile rahatça yıkanıp temizlenme özelliği ile hijyenik bir konfor sunuyor. USB kablosu hariç olmak üzere 28 cm'lik derinliğe kadar suda yıkanarak temizlenebilen Logitech Washable Keyboard K310, klavyenin arkasında bulunan su tahliye kanalları sayesinde kolayca kuruyor. Tuş karakterleri, harflerin yıkama esnasında silinmemesi için lazer baskılı ve UV kaplıdır. Dayanıklılığı ve rahat kullanımıyla öne çıkan Logitech Washable Keyboard K310, modern tasarımı ile bilgisayarınızı tamamlıyor. Beş milyon vuruşa kadar dayanıklı tuş takımına sahip olan K310, Windows® XP, Windows Vista® ve Windows® 7 ile uyumlu. Klavye üzerinde, internet erişimi, e-posta ve ses gibi birçok uygulamayı tek bir tuşla açmayı sağlayan 12 kısa yol tuşu bulunuyor. Hayatı daha da kolaylaştırmak için, herhangi bir yazılım gerektirmeyen Logitech Washable Keyboard K310'u kutusundan çıkardıktan sonra bilgisayara bağlayıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Dünyanın önde gelen bilgisayar çevre birimleri üreticisi Logitech, her yıl farklı renk ve desenlerde ürünlerin yer aldığı Colour Collection serilerine yeni tasarımlarla bu yıl da devam ediyor. Küresel trendleri yerel motiflerle birleştiren 2012 Colour Collection serisi "Logitech Global Graffiti Collection", kişiliğinizi ve tarzınızı yansıtan, farklı kombinasyonlar yapmanızı sağlıyor. Logitech Global Graffiti Collection'da yer alan çeşitli renk ve desenlerdeki farklı aksesuarlar, karıştırıp eşleştirerek uyumlu bir tasarım deneyimi yaşamaya ve kişiye özel cesur stiller oluşturmaya olanak veriyor.