Milli Piyango İdaresi, ortasından kırılmış bir sigara resmi koyduğu biletlere "Kırın Şeytanın Bacağını" yazıp, "hem milyoner olun hem de sigarayı bırakın" mesajını aynı anda verdi.Milli Piyango İdaresi 9 Haziran tarihinde çekilişi yapılacak biletlerle öyle bir mesaj verdi ki, milyonların hayalini kurarak bilet alanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Milyoner olma hayaliyle Milli Piyango biletialan vatandaşlar, "Kırın Şeytanın Bacağını" sloganını görünce, "İnşallah" demekten kendilerini alamadı.

Ancak bileti detaylı şekilde incelediklerinde ortasından kırılmış bir sigara resmi gördü ve verilen mesajın sadece milyoner olmaları temennisi değil, aynı zamanda "Sigarayı bırakın" temennisi de içerdiğini anladı. Bazıları ise verilen mesajı algılamakta zorlandı.Milli Piyango biletini gören Samet Kurtoğlu, "Farklı bir düşünce olmuş. Kırık sigara fotoğrafını koymalarına şaşırdım. Sanırım sigarayı bırakın da bilet alın mesajı vermek istemişler" diye konuştu. Biletlerin üzerine
Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu'nun logosunu koyan ve "31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü" yazan Milli Piyango İdaresi, böylece bir taşla iki kuş vurmuş oldu. Hem bilet alanlara şans diledi hem de sigarayı bırakmaları için çağrı yaptı.