Pınarbaşı ilçe merkezinde yaşayan Gül, ilçeye uzak olan, ulaşımı zor, ova ve dağ köylerinde yaşayan vatandaşların, gıda ve benzeri ürünleri almaları için hizmeti ayağına götürüyor. Kendisine ait kamyonunun içini özel olarak dizayn ettikten sonra toptancıdan aldığı ürünlerle dağ ve ova köylerinde satış yapmaya başlayan Gül, iki yıldır köylerdeki vatandaşların gıda alışveriş ihtiyacını karşılıyor.

GÜl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye gelemeyen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla böyle bir çalışmanın içine girdiğini ifade ederek, köylerde satılabilecek her şeyi ''Mobil Market''e yüklediklerini söyledi.

Özellikle yaşlı ve çocuklar için ''Mobil Market''in gerekli bir hizmet olduğunu vurgulayan Gül, ''Bu kamyonun içini döşedik, raflarını dizdik. Bu şekle getirdik. Perşembe hariç her gün köylere gidiyoruz ve iki kişi çalışıyoruz. İşlerimiz Allah'a şükür iyi'' dedi.

Muratbaşı Köyü sakinlerinden 73 yaşındaki İbrahim Mildan da yaşlılığın bazı zorlukları da beraberinde getirdiğini anlatarak ''Bu marketten her şeyimizi temin edebiliyoruz. Yiyecek olsun, içecek olsun. Otomobilimiz olmadığı için devamlı çarşıya gidemiyoruz'' diye konuştu.