Peşinden koşan iki kişiden kurtulmak için bir villanın bahçesine sığınan turist, burada anahtarı üstünde bulunan cipi çalarak oteline sığındı.

Alınan bilgiye göre, Alanya'nın Oba beldesinde bulunan Grean Garden Otel'de kalan 36 yaşındaki Norveç uyruklu Magni Gjuusland, gece geç saaatlerde kendisini arabaya alan iki kişinin tecavüzüne uğradığını iddia ederek oteline sığındı. İdidaya göre, dün akşam saatlerinde otelinden çıkan turist kadın diskoya giderek eğlendi. Gece yarısı saat 03.00'e kadar alkol alan kadın, sonrasında oba beldesinde buunan bir restaurantta içmeye devam etti. Restaurantta çalışan gençle konuşurken birden iç çamaşırları kalıncaya kadar soyunan Magni Gjuusland plaja doğru koşmaya başladı. Kadının peşinden giden garson yakalayamayacağını anlayınca işyerine geri dönerek durumu polise haber verdi.

Sahil bandında iç çamaşırlarıyla dolaşan turisti aracına alan iki kişi, kadını yarı ormanlık olan Karakocalı Mevkii'ne götürdü. Bir fırsatını bulup araçtan kaçan turist kadın, kendisini takip eden iki kişiden kurtulmak için gece yarısı 05.30 sıralarında Alanya Belediye Meclis üyesi olan Cemal Palamutçu'nun villasına sığındı. Burada bir süre bekleyen kadın, villa içinde park halinde bulunan ve üstüne anahtarı olan cipi calıştırdı. Villanın kapalı olan demir kapılarını araçla parçalayan kadın hızla uzaklaşarak oteline geldi.

Gece yarısı büyük bir gürültüyle uyandıklarını söyleyen Cemal Palamutçu, "Pencereden baktığımda içeri doğru açılan villa kapısının dışarı doğru açık olduğunu gördüm. Hemen dışarı çıktım cip yoktu ve demir kapı kırılmıştı. Durumu polis ve jandarmaya haber verdim. 15 dakika sonra bir arkadaş telefonla arayarak, benim aracın oba bölgesinde bulunan bir otelin önüne son sürat gelerek acı bir fren yapıp durduğunu, içinden ise yarı çıplak bir kadının çıktığını söyledi. Durumu hemen polis ve jandarmaya bildirdim. Otele gittiğimizde ise kadının tecavüze uğradığını, tecavüzcülerinden kurtulmak için aracı çaldığını öğrendik" dedi.

Jandarmada ifadesi alınan turist kadın tecavüz bulgusu olup olmadığının araştırılması için Alanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tecavüzcülerin bulunması için polis ve jandarma yol üzerinde bulunan güvenlik kameralarını inceleme altına aldı.