Şehir erin bir süre önce facebook sayfasına, 'Ölümü beklerken yaşamayı unuttum' yazdığı ortaya çıktı. Siirt'in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK militanlarının dün akşam iftar saatinde jandarma karakoluna uzun namlulu silahlarla gerçekleştirdiği hain saldırıda 1 asker şehit olmuş, 7 asker de yaralanmıştı. Saldırıda şehit düşen Jandarma Er Enes Çakırdoğan'ın Ankara'nın Pursaklar ilçesindeki baba ocağı, acı haberin ulaşmasıyla yas evine dönüştü. Şehidin yaşadığı Osmangazi Mahallesi'ndeki evlere Türk bayrakları asıldı. Şehidin annesi Sultan Çakırdoğan ve babası Hüseyin Çakırdoğan, acı haberle yıkıldı.

Bu arada şehit erin facebook hesabında, şehit olacağının içine doğduğunu gösteren yazı ve fotoğraflar yer aldığı görüldü. Şehit er Çakırdoğan'ın facebook sayfasına bir süre önce, 'Ölümü beklerken yaşamayı unuttum' yazdığı, Kazım Koyuncu'nun ölmeden bir süre önce yazdığı 'İşte gidiyorum' şarkısını ve G3 mermileriyle yazılmış 'Yaşamak isterken delicesine ölmeyi istedim anne' yazısının fotoğrafını paylaştığı gözlendi.

Şehit Er Enes Çakırdoğan için bugün cuma namazını müteakip Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek. Şehit erin cenazesi, ailesinin yaşadığı Pursaklar'da defnedilecek.