Hakkari'nin Keklikpınar Mahallesi'nde etrafa ateş eden, yoldan geçen araçları durduran ve terör örgütü adına araç içerisindekilere kimlik kontrolü yapan 3 kişi yakalandı. Adli makamlara çıkarılan şahıslar tutuklandı.

Hakkari'de 2 Ekim'de Keklikpınar Mahallesi'nde etrafa ateş etmek suretiyle yoldan geçen araçları zorla durdurup terör örgütü adına kimlik kontrolü yapan 3 kişi, mobese kameralarından tespit edildi. Akşam saatlerinde yolda geçen araçları durduran şahıslara yönelik aynı gün operasyon yapıldı. Kameralarda tespit edilen 3 şüpheli şahıs, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince takip ve kovalamaca neticesinde saklandıkları Keklikpınar Mahallesi'ndeki bir adreste silahları ile yakalandı.

Şahısların kaldığı yerde yapılan aramalarda iki tabanca, 26 dolu fişek, 2 adet şarjör, çok sayıda CD/DVD ile el yazımı doküman ve eylemde kullanıldığı tespit edilen bir adet yöresel kıyafet ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca 'Silahlı terör örgütüne üye olmak ve ateşli silah bulundurmak' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.