Tezgahının üzerine 'Şehit aileleri buradan ücretsiz alışveriş yapabilir' yazısı asan Gülçiçek, "Onlar evlatlarını vatana feda etmişler, ben onlardan para almamışım ne önemi var" dedi.

İlkadım İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde seyyar satıcılık yapan Ertan Gülçiçek, şehit ailelerine ücretsiz meyve ve sebze veriyor. Üç ay önce bir taksinin camında 'Şehit aileleri ücretsiz taşınır' yazısını gördüğünü ve bundan çok etkilendiğini söyleyen Gülçiçek, "Bu yazıyı gördükten sonra, ben de sattığım ürünleri şehit ailelerine ücretsiz vermeye karar verdim. Onlar, canlarını vatana feda eden kınalı kuzuların ailesi, ne yapsak az. Şehit aileleri başımızın tacı. Şehitlerimiz bizler için canlarını feda etti. Ben de vatanları için canlarını feda eden evlatlarımızın ailelerine bir parça destek olabilirsem, kendimi mutlu hissedeceğim. Onun için 3 ay önce böyle bir uygulamayı başlattım" dedi.

Gülçiçek, ücretsiz sebze ve meyve uygulamasını başlatmasına rağmen, hiçbir şehit ailesinin kendisinden böyle bir talepte bulunmadığını belirterek, "Benim tanıdığım bazı şehit aileleri var. Onlar alışveriş yaptıklarında talep etmiyorlar ama ben onlardan ücret almıyorum" diye konuştu