Adapazarı’nın en işlek caddelerinden olan Çark Caddesi Lüleci Sokak’ta meydana gelen olayda, pompalı tüfekle kurşun yağdıran saldırgan 5 kişiyi yaraladı. Edinilen bilgiye göre, Dörtyol Sanayi Sitesi’nde esnaflık yaptığı belirtilen Basri O., daha önce aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Kadir K. ile buluşmak üzere şahsa ait iş yerine gitti.

İddialara göre, iş yerinde başlayan tartışma kavgaya dönünce Basri O. arabasında bulunan pompalı tüfeği alarak rastgele ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği aralarında Kadir K.’nin de bulunduğu toplam 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Özel Vatan Hastanesi ve Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların arasında bir tane de çocuk olduğu kaydedildi.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, saldırıyı yapan Basri O. yakalandı. Olayda kullandığı pompalı tüfeği sakladığı yeri polislere gösteren saldırgan gözaltına alındı.

Saldırıyı gerçekleştiren Basri O.’nun yaraladığı Kadir K. tarafından tehdit edildiği ve saldırganın olay anında sarhoş olduğu iddia edildi.