Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Beşiktaş Kulübü'nün eski başkanlarından Süleyman Seba'nın geceyi müşahede altında geçireceği açıklandı. Seba'yı ziyaret eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, onursal başkanlarının durumunun iyi olduğunu söyledi.

Orman, Seba'nın evinde düştüğünü belirterek, ''Hastanede kontrol altında kalacak. Bir kırığı veya ateşi yok. Tansiyonu düşmüş. Endişelenecek bir durum yok'' dedi.

Süleyman Seba ile ziyaret sırasında konuştuklarını ve eski başkanlarının kendilerine kızdığını anlatan Fikret Orman, ''Bilinci yerinde. Espri yaptık ve güldük. Hatta kızdı bize. Süleyman ağabey kızdıysa iyi demektir. Bize 'Niye geliyorsunuz, evden niye çıktınız? Ben iyiyim' ifadelerini kullandı'' diye konuştu.

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ise Süleyman Seba'nın siyah-beyazlı camianın olduğu kadar Türk sporunun da önemli bir ismi olduğunu vurgulayarak, ''4-5 ayrı bölgesinden kontroller yapıldı. Durumu yarın netlik kazanacak. Ama bir sıkıntı yok. Süleyman ağabeye Allah uzun ömür versin. Biz onu çok seviyoruz'' dedi.

Bu arada, Süleyman Seba'yı siyah-beyazlı takımın futbolcusu Mustafa Pektemek ile eski teknik direktörü Tayfur Havutçu da ziyaret etti.

GECE DOKTORU AÇIKLAMA YAPTI

Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Beşiktaş Kulübü'nün eski başkanlarından Süleyman Seba'nın genel sağlık durumunun iyi olduğu ve kontrol amacıyla bir gece hastanede kalacağı bildirildi.

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın sağlık durumu hakkında bilgi veren Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Reha Baran, yapılan tetkik ve muayeneler sonucunda Seba'nın genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, kontrol amacıyla bir gece hastanede kalacağını kaydetti.