İstanbul’da yaklaşık bir ay önce istemediği bir erkekle evlendirilen 19 yaşındaki kız, evini terk ederek Datça’ya geldi. İlçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki sitede yaşamaya başlayan kız, üç gün önce internette Kerem T. ile tanıştı. Genç kadın, bir süre internette görüştüğü Kerem T.’nin daveti üzerine önceki gün Marmaris’e gitti.

KAPIYI KİLİTLEYİP UYUDU

Genç kız., burada Kerem T. ve beraberindeki 29 yaşındaki S.İ. ile tanışıp birlikte akşam yemeğine çıktı. Daha sonra üçlü hep birlikte, Kerem T.’nin yalnız yaşadığı evine gitti. Genç kız, kendisine gösterilen odaya geçerek kapıyı arkadan kilitledikten sonra uykuya daldı.

Saat 02.00 sıraları Kerem T., S.İ. ile kadının uyuduğu odanın önüne giderek kapıyı açmasını istedi. Genç kızın teklifi geri çevirmesi üzerine, Kerem T. kapıyı kırıp içeri girdi. Bıçak tehdidi ile kendisine tecavüze kalkışan Kerem T.’ye karşı koyan kız., bu sırada saldırganın elindeki bıçağı aldı. Eline geçirdiği bıçağı rastgele sallayan genç kız., saldırganın şaşkınlığından yararlanarak pencere camını kırıp kendini dışarı attı. Daha sonra Datça’ya dönüp jandarmaya gitti ve başından geçen olayı anlatarak Kerem T.’den şikayetçi oldu.

KIZLA BİRLİKTE OLACAĞINI DÜŞÜREN JANDARMANIN AYAĞINA GELDİ

genç kız, jandarmanın bilgisi dahilinde telefonla görüştüğü Kerem T.’yi Datça’ya davet etti. Kadınla birlikte olacağı hayali ile Datça’ya gelen Kerem T. karşısında jandarmaları görünce şaşkına döndü. Elinde ve kolunda üç ayrı yerde bıçak kesikleri olduğu belirlenen Kerem T. ile yanındaki arkadaşı S.İ., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kerem T. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, arkadaşı S.İ. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. GEnç kız ise adı açıklanmayan bir sığınma evinde koruma altına alındı.