Edinilen bilgiye göre, Ordu'dan İstanbul'a düğüne giden Yahya Arguç (28) yönetimindeki 52 BP 895 plakalı otomobil, D-100 Karayolu Samsun-Karabük yol kavşağına 200 metre kala, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önünde seyreden Resul Kulaksız (22) yönetimindeki 54 DK 695 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada, hurdaya dönen otomobilde bulunan Safiye Arguç (16), İzzet Bayraklı(46) ve Ayhan Arguç olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan otomobil sürücüsü Yahya Arguç ile araçta bulunan İlyas Kuru, Ayşenur Arguç (5) ve Gülistan Arguç (38) olay yerine gelen 112 ambulansları ile Karabük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Resul Kulaksız sağ şeritte ilerkaen arkadan gelen aracın kendisine hızla çarptığını daha daha sonra savrularak önünde durduğunu söyledi.

Bu sırada araç içinde şıkışan cesetler Karabük Belediyesi Kırım ekibi tarafından çıkarıldı. Kazada hayatını kaybeden Ayhan Arguç’a ait cep telefonun çalması üzerine Jandarma Üsteğmen telefonu açarak yakınlarına acı haberi verdi. Bu sırada kaza haberini alan ve hayatlarını kaybedenlerden Arguç soy isimli olanların yakını olan , eski AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa'da olay yerine gelerek kazayla ilgili bilgi aldı. Yaklaşık 1 saattrafiğe kapalı olan yol kamyonun yoldan kaldırılması ile kontrollü olarak açıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Aksaray'da da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 06.00 sıralarında Aksaray Ankara Karayolu'nun 45. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan Aksaray istikametine seyir halinde Nurettin Özcan yönetimindeki kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole yuvarlandı. Hurdaya dönen araçta bulunan çocuklar Osman Özcan (2) ve Civan Akpınar (2) olay yerinde hayatını kaybederken, Sedat (7), Evin (17), Ekrem (13), Abdulsamed (4), Hüseyin (27) ve Kevser Özcan (20) ile Hikmiye Akpınar (32) yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Kevser Özcan da hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ailenin İstanbul’dan Adana'ya düğün için gittikleri öğrenildi.