Terör örgütü son Şemdinli saldırısı ile sivil katliamlarına bir yenisini daha ekledi. Kürt vatandaşlarımızı katleden teröristler yine bilindik o yola başvurdu. Suçu güvenlik güçlerine yıkmaya çalıştı. Ama bu yalan artık halk tarafından kabul görmüyor.

Şemdinli halkı terör olaylarına tepki olarak kepenklerini kapattı ve terörü lanetledi.

Eli kanlı örgütün Kürt vatandaşlarımıza neler yaşattığını en derinden hissedenlerden biri de belki de Faime anaydı. Şemdinli Kaymakamı Cengiz Erdem'in sesi, Faime anayı teselli etmek isterken titremişti.

Faime ana, 11 yaşındaki yavrusunu Faris’ini hain terör saldırısında kaybetti.

Bu İlk Değil, Terör Örgütünün Dosyası Kabarık

Terör örgütü küçücük yavrucağa yaşamayı çok gördü. Ancak bu terör örgütünün ilk katliamı değildi.
Bu konuda örgütün dosyası bir hayli kabarık…

Ocak ayında yine Hakkari merkezde teröristlerin patlattığı bomba üniversite öğrencisi Zeki Yeşil’in sonu olmuştu.

Hakkari’de Hain Tuzakta 9 Köylü Hayatını Kaybetti

Geçitli köyündeki katliam ise üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen hala hafızalardaki yerini koruyor. 9 köylü teröristlerce döşenen mayının patlaması sonucu hayatını kaybetmişti.

Diyarbakır’da Dershane Önündeki Hain Patlama

Diyarbakır'da 3 Ocak 2008'de dershane önüne konulan ve askeri servis aracının geçişi sırasında patlatılan bombayla 6'sı öğrenci 7 kişi hayatını kaybetti.

Bingöl’de Bir Anne ve Çocukları Canlı Bomba Kurbanı Oldu

2011 yılı içinde, Bingöl'de anne ve çocukları canlı bomba kurbanı oldu.

Güroymak’taki Katliamda İki Aile Yok Oldu

Bitlis'in Güroymak ilçesindeki katliamda iki aile mahkemeye giderken teröristlerce yok edildi.

Siirt 4 Genç Kızı Unutmadı

Siirt’teki 4 genç kız hiç unutulmadı. Batman’da anne karnındaki doğmamış bebeği bile katleden örgüt ise hep aynı yönteme başvurmayı seçti.

Kürt Halkı Artık Örgütün Oyununa Gelmiyor

Önce katledip sonra yalanı devlete yıkmaya çalışmak. Fakat artık Kürt halkı bu oyuna gelmiyor.

Son hain saldırı sonrası Şemdinli’de kepenkler açılmadı. Tepki bu kez bölücü terör örgütüneydi. Bölge halkından teröre lanet yağdı.

Mardin Merkezli Düşünce Kuruluşu USTAD Başkanı Ahmet Akgül, son saldırılarla ilgili olarak, "11 yaşındaki bir çocuğun masum bir çocuğun ölümüne neden olan bir bombalama olayı. 100 kg bir plastik patlayıcı ile yapıldı. Hani bu hangi amacı gerçekleştirmeye yönelik olursu olsun sivil ölümüne denen olacak bir eylem kabul edilebilir bir eylem değildir" dedi.

Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Nezir Güneş ise "Bölgemizin kanayan yarası can almaya devam ediyor. En son Şemdinli'de bir sivil vatandaş hayatını kaybetti. Bununda karşı tarafta tepki verilmesinin istiyoruz. Yani sivillere yönelik yapılan saldırlarla bir yere varılamaz" diye konuştu.