Süper Final'de oynanacak daha beş maç olduğunu kaydederek sözlerine başlayanTolga Zengin, "Maçta kendi kişiliğimizi ortaya koyamadık.  Mağlubiyetten ziyade oynadığımız oyun bizi üzüyor" dedi.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Fenerbahçe'nin kendi sahasında yenilmediğinin hatırlatılması üzerine Tolga, "Bu bizi değil onları ilgilendiriyor. Bu konuda yorum yapmam doğru olmaz" diye konuştu.

Emre ile Zokora arasında yaşanan olaylara da değinen Tolga, "Takım kaptanıyım ancak bu olaya vakıf değilim. Olayla ilgili olarak Emre Abi de özür diledi. Bundan sonra ne olur ne biter bilmiyoruz ancak Federasyon Gerekli kararı verecektir" ifadelerini kullandı.

Transfer konusuna da açıklık getiren Tolga Zengin, "Tabiki her oyuncu Avrupa'ya gitmek ister. Ancak benim buradaki misyonum farklı.  Bu kentte doğmuşum, burada futbola başlamışım. Böyle bir şey olması için yönetimin kararı önemli. Öyle bir teklif gelirse oturup konuşulur. Bana ne derlerse ben de onu yaparım. Dışarıdan gelen bir futbolcuolsaydım çok farklı davranırdım; ama ben öyle eyvallah deyip gidemem. Buraya malolmuşuz" diye sözlerini bitirdi.