Trabzon'un Atapark mevkiindeki Sosyal Güvenlik Kurumu'nun binasına yangın merdiveninden çıkan bir şahıs intihar girişiminde bulundu. Polis ve İtfaiye olay yerine intikal ederken bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. 35 yaşlarındaki B.Ö'nün adli bir olay nedeniye aldığı cezayı haketmediğini savunup, haksızlığı hazmedemediği için  çatıya çıktığı ve intihar girişiminde bulunduğu öne sürüldü. Çatıdan yüksek sesle bağıran B.Ö., "Devlet bana yardımcı olmuyor. Ben o cezayı hak etmedim. Bana kimse yardım etmiyor" dedi.  İtfaiye binanın altında branda açarken bölgeye ilk yardım ekipleri ve birde psikolog geldi.

Şahsın Trabzon Belediyesi'nde çalışan B.Ö. adındaki bir işçi olduğu öğrenildi. Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş'ta olay yerine gelerek, B.Ö.'nün eşi ve oğluyla çatıya çıktı.

Psikolojik bunalıma girdiği anlaşılan B.Ö. intihar girişiminden vazgeçilirken, vatandaşlar da alkışlarla ona destek verdi.

Şahıs SGK binasının çatısından indirilerek baygın bir şekilde ambulansla hastaneye kaldırıldı...
Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş B.Ö. ile ilgili tüm geçmişe dönük kayıtların kendisine ulaştırılması talimatını verdi.