Tem'de İzmit Maşukiye dün meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında ölenlerden 22 yaşındaki Hacı Müslüm Muslu'nun ağabeyinin de, geçen yıl Antalya'da geçirdiği trafik kazacında öldüğü anlaşıldı. 
Hacı Müslüm Muslu'nunGümüşhane'de Üniversite eğitimi gördüğü ve katıldığı sınavlardan sonra memleketi olan Darıca'ya dönmek istediği belirlendi. 

TEM'in Maşukiye geşişinde emniyet şeridine park eden Mehmet Kılıçyönetimindeki 43 NU 313 plakalı kamyona arkadan çarpan Hacı MüslümMuslu yönetimindeki 41 UB 004 plakalı otomobilde, onunla birlikte yanında bulunan akrabası, 19 yaşındaki Abdulaziz Kocagöz, kaza yerinde, arkadaşı, 21 yaşındaki Onur Aydın da kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde öldü. 

Gümüşhane'de Üniversite eğitimi gören ve vize sınavlarına girdikten sonra ailesinin oturduğu Kocaeli'ninDarıca İlçesi'ne döndüğü belirlenen Hacı Müslüm Muslu'nun ağabeyi Abdulkadir Muslu'nun da geçen yıl Antalya'da balayındayken geçirdiği trafik kazasında amcasının oğlu Yavuz Muslu ile birlikte hayatını kaybettiği belirtildi.