Vodafone Türkiye’nin yazılı açıklamasına göre, Vodafone, iş dünyasının küresel ödül organizasyonlarından Satış ve Müşteri Hizmetleri Stevie Ödülleri 2012’de, başvurduğu 7 kategorinin 7’sinde de ödül kazandı.

Stevie Ödülleri’nde Vodafone Türkiye, "yılın en iyi satış departmanı" seçilerek altın, "yılın ulusal satış takımı" ve "yılın satış dönüşümü" kategorilerinde gümüş, "müşteri hizmetlerinde en iyi teknoloji kullanımı" kategorisinde Mobil Yardım projesiyle gümüş ödüle layık görüldü.

Vodafone Türkiye, IVR ve web çözümleri kategorisinde Sesli Yanıt Sistemi, müşteri hizmetlerinde inovasyon kategorisinde Online Yardım Merkezi projeleriyle ve yılın müşteri hizmetleri kategorisinde bronz ödül aldı.

Vodafone Türkiye Pazarlama İletişimi Direktörü Gizem Keçeci, ödüllere ilişkin değerlendirmesinde, 2009 yılında köklü bir değişim sürecine girerek yeni stratejik programlarını devreye aldıklarını, sürdürülebilir büyüme elde etmek hedefiyle hayata geçirdikleri bu programın merkezinde "kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti"nin yer aldığını belirtti.

Global bilgi birikimi ve deneyimini Türkiye’deki abonelerin yaşamlarını kolaylaştırmak için Türkiye’ye aktardıklarını ifade eden Keçeci, "En ileri mobil teknolojileri, yenilikçi, değer yaratan ürün ve hizmetlere dönüştürerek abonelerimize sunarak büyüyoruz. Müşteri memnuniyetini sürekli artırma stratejimizin temelinde, müşterilerimizi segmente etmek, onların ihtiyaç ve beklentilerini doğru anlayarak bunları tam olarak karşılayan hizmet ve ürünler sunmak yer alıyor. Bu hedef doğrultusunda hayata geçirdiğimiz çalışmaların meyvelerini ise her çeyreğimizde elde ettiğimiz başarılı finansal sonuçlarımızla, artan müşteri tabanımızla ve abonelerimizden aldığımız olumlu geribildirimlerle topluyoruz" dedi.

Keçeci, müşterilere mümkün olan en iyi deneyimi yaşatmanın, temel öncelikleri olduğunu kaydederek, şöyle devam etti:

"Bu nedenle çağrı merkezlerimiz ve satış kanallarımız, bizim için müşteri deneyiminin şekillendiği, çok değerli etkileşim noktalarıdır.

Müşterimizin Vodafone ile birebir temasa geçtiği an, çağrı merkezimizdeki veya satış noktamızdaki temsilcilerimizle konuştukları andır. Bu bakımdan, bu noktalardaki arkadaşlarımızın gayretleri ve kaliteli hizmetleri, müşterilerimize sunduğumuz çeşitli proje ve programların başarıya ulaşması için bizim için hayati öneme sahiptir. Uyguladığımız projelerin prestijli ödül programlarında takdir görmesi, bizim için apayrı bir mutluluk kaynağı oluyor. Tüm operasyonlarımızdaki faaliyetlerimizin özellikle Stevie gibi uluslararası arenada alanının en iyi, en büyük şirketlerinin yarıştığı bir platformda başarı elde etmesi bize gurur veriyor."