Mesudiye-Koyulhisar, Kangal-Alacahan-Hekimhan, Kangal-Gürün, Tosya-İskilip, Şarkışla-Kaynar-Pınarbaşı, Direkli-Bedirli-Hanlı, Ardahan-Şavşat ve Divriği-Arapgir yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Bulancak-Keşap yolunun muhtelif kesimlerinde ÇEDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle her iki şeritte daraltma yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19 kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Şanlıurfa-Diyarbakır yolunun 7-9 kilometreleri arasındaki (Talaytepe ile 500 Evler Kavşağı) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü verilecek.

Muğla-Kale yolunun 24-42 kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Korkuteli-Antalya yolunun 8-10 kilometreleri arasında istinat duvarı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Burdur-Yeşilova-Serinhisar yolunun 12-14 kilometreleri arasında (Saldabeli Geçişi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Sürmene-Rize ve Ardeşen-Arhavi yollarının muhtelif kesimlerinde ÇEDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle her iki şeritte daraltma yapılacak.

Korkuteli-Antalya yolunun 16-19 kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Trabzon-Rize yolunun 55-56 kilometreleri arasındaki (Liman Kavşağı Mevkii) Çömlekçi Tüneli Rize istikameti çıkışında yapılacak orta refüj peyzaj çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87 kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.