Muhammet Ali Karatay, düğününde müstakbel eşine unutulmaz bir gün yaşatmak amacıyla arkadaşlarını da organize ederek 4 otomobili gelin arabası olarak süsledi.  

Renkli şeritler ve çiçeklerle süslenen otomobillerin birinin direksiyonuna da kendisi oturan Karatay, Mehteran takımı eşliğinde Tavas ilçesine bağlı Vakıf köyüne gelini almaya gitti.  

Bir düğün konvoyunda 4 tane gelin arabasının olduğunu gören vatandaşlar gelin arabalarının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Kız evinde yapılan düğünün ardından gelin arabasına binmek için evinden çıkan gelin Ebru Karatay, karşısında 4 tane gelin arabasını görünce hangisine bineceğini şaşırdı.  

Damat Karatay'ın ''Hangisine binmek istiyorsun?'' sorusu karşısında ne yapacağını şaşıran gelin, tercihi damada bırakmak zorunda kaldı.  

Hangi otomobile binileceğine karar veren gelin ve damat daha sonra mehter takımı eşliğinde köyde tur atarak evlerine gitti.  

Damat Muhammet Ali Karatay, eşine unutulmaz bir anı yaşatmak için 4 gelin arabası hazırladığını söyledi.   

Eşinin hangi otomobile bineceği konusunda tercihi kendisine bıraktığını belirten Karatay, ''Mehter takımı eşliğinde gelini evinden alarak Osmanlı geleneğini yaşatmak istedik. Buna ek olarak da eşime 4 gelin arabası hazırladım. Hangisine bineceğini kendisine bıraktım. İlk başta biraz şaşkınlık yaşasa da sonunda tercihi bana bırakması bana olan güvenini ortaya koydu'' dedi.   

Gelin Ebru Karatay ise evden çıkar çıkmaz 4 gelin arabasıyla karşılaştığında duygulandığını ifade etti.   

Eşinin kendisine büyük bir sürpriz yaptığını dile getiren Karatay, ''Bütün damatlara tavsiye ediyorum, eşinin gönlünü kazanmak isteyen düğünde farklı bir şey yapsın'' diye konuştu.