Açlık Oyunları 4 Açlık Oyunları serisinin dördüncü filmi olan açlık oyunları 4 yani Açlık Oyunları Alaycı Kuş 2 filmi büyük bir merakla bekleniyordu.

Özellikle gençlerin tutkuyla izlediği çalışmalardan olan Açlık Oyunları bilim kurgu, macera, fantastik ve savaş kurgularının bir arada sunulduğu nadir serilerden biri oldu. İkinci filmde yönetmen koltuğunda yaşanan değişiklikle birlikte daha maceralı ve fantastik bir film olarak beyaz perdeyi süsledi. Serinin son filmi olan Alaycı Kuş 2 Suzanne Collins tarafından yazılmış bir eserdi. Açlık Oyunları Serisinin Son Gözdesi Açlık Oyunları 4 filmi Alaycı Kuş bölümünün ikinci kısmı olarak izleyicilere sunuldu. 2015 yılının 20 Kasım tarihinde izleyicileri ile buluşan bu filmin yönetmen koltuğunda Francis Lawrence oturuyor. Açlık Oyunları ile bütünleşen Lawrence fantastik ve bilim kurgu konulu filmlerde gösterdiği başarılar ile adından sıkça söz ettiriyor.

Kitabın ikinci yarısının anlatıldığı açlık oyunları 4 izle aramaları da giderek arttı. Başrollerini Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson ve Liam Hemsworth canlandırıyor. Merakla beklenen bu seride başrollerde bulunan kaliteli oyuncuların yanı sıra Natalie Dormer, Jane Malone, Elizabeth Banks gibi kişilerde kadroda yer alıyor. 160 milyon dolarlık bütçe ile çekilen bu bölümden 442,3 milyon dolarlık hasılat elde edildi.

Açlık Oyunları 4 Filmini İzlemediniz Mi? Amerikan yapımı olan Açlık Oyunları 4 filmi Türkçe dublajı ile de karşımıza çıktı. Türkiye üzerinden de büyük bir hasılat toplayan Açlık Oyunları 4 filmi için internet üzerinden açlık oyunları 4 Türkçe Dublaj izle aramaları şimdiden ayyuka çıktı. Konusu da oldukça heyecanlı olan Açlık Oyunları’nın son filminde sunulan hikâye ise pek çok kişiyi beraberinde sürükledi. Filmin başkahramanı olan Jennifer Lawrence yani Katniss Everdeen ile Başkan Snow karşılaşmasının yaşandığı bu bölümde Başkan Snow’a suikast düzenleyen Katniss ve arkadaşlarının hikâyesi anlatılıyor. Karşılıklı savaşların ortasında bir ölüm kalım mücadelesini izleyeceğimiz bu filmin fragmanı da en az filmin kendisi kadar sürükleyici. Açlık Oyunları 4 Konusu Panem halkı ile birlikte güçlü bir savaşa hazırlanan Katniss Everdeen Başkan Snow için bir suikast düzenlemeyi planlar. Yanında Finnick, Gale ve Petaa adındaki yakın arkadaşları ile birlikte kendini tehlikeye atmaktan çekinmeyen bir grup insan daha vardır.

Hep birlikte 13. Bölge’den ayrılan kahramanlarımız Başkan Snow’un peşine düşerler. Ancak bu sanıldığı kadar kolay olmaz. Çünkü Başkan Snow’da Katniss’in peşine düşmüştür. Düşmanlarla örülü bir savaş ortamında hayatındaki bazı tercihlerden dolayı zorlu zamanlar geçiren Katniss için zorlayıcı hale gelecektir. Yaşadığı her olayla birlikte geleceğe de yön verebildiğini anlayan Katniss Açlık Oyunları’nın bu bölümünde izleyicileri büyük heyecanlara sürüklüyor.