Ali Ağaoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Maslak 1453 projesiyle gündeme gelen Fatih Ormanı Mesire Yeri'nin işletme hakkı devrinin feshedilmesine sitem etti.

Cnbce.com telefonla ulaştığı Ağaoğlu, mesire yerini Hyde Park, Central Park gibi bir yaşam alanı yapmak üzere ABD'de proje çizdirdiğini, milyon dolarlık bir park yapma hazırlığı içinde olduğunu söyledi.

Ağaoğlu,  "Millet orada piknik yapıyor, pisliğini bırakıp gidiyor. Ben burayı insanların çocuklarını gezdirebileceği, herkesin yürüyüş yapabileceği bir yer haline getirecektim" dedi.

'ORMANI TESLİM EDİP GİDERİM'

Ağaoğlu, henüz Bakanlık yetkililerle bir görüşmesi olmadığını belirterek "Böyle uygun gördülerse saygı duyarım. Ormanı teslim edip giderim. Alsın bakanlık kendi park yapsın" şeklinde konuştu. 

MASLAK 1453 ETKİLENMEYECEK

Ağaoğlu mesire yerinin hemen yanına yapılacak Maslak 1453 projesinin gelişmelerden etkilenip etkilenmeyeceğine yönelik soruya ise "Benim projem etkilenmiyor. Bir maddi kaybım olmuyor" sözleriyle yanıtladı.

Ağaoğlu, Maslak 1453'ün reklamında izin almadan Fatih Ormanında ata bindiğine yönelik eleştirilerin hatırlatılması üzerine sert konuştu. Ali Ağaoğlu, "Tecavüzcü Coşkun orada film çekerken izin mi alıyor?" dedi.