Osman-Melike Şentürk çiftinin yakışıklı oğulları, MHP Akçaabat İlçe yöneticisi Ahmet ile Recep-Fatma Yamak çiftinin dünyalar güzeli öğretmen kızları Burcu Akçaabat’ta düzenlenen bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Remzi Düğün Salonu’nda düzenlenen düğüne MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, İl Genel Meclis üyesi İsmet Kırali, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Vursay Altaş, Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Fatih Gedikli ve çok sayıda davetli katıldı.

Nikah şahitliğini MHP İl Başkanı Muammer Demeli, MHP İlçe Başkanı Miraç Çınar, Remzi Düğün Salonu sahibi Remzi Aygün ve Eğitimci Osman Kalyon’un yaptığı genç çiftlerin nikahını ise Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli kıydı. Her iki aday da birlikte bir hayata ‘evet’ derken, nikahı kıyan Gedikli evlilik cüzdanını geline teslim etti. Düğünde konuşan MHP İl Başkanı Demeli, genç çiftlerin yaşamlarında attıkları yeni adımda onlara mutluluklar diledi. Nikah töreni sonrasında düğüne katılan yüzlerce kişiyle birlikte gelin ve damat doyasıya eğlendi.