Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, can veren 20 yaşındaki Mesut Baysal'ın cesedi sıkıştığı yerden çıkarılamadı. Vinçle havaya kaldırılan minibüsten yaşamını yitiren Baysal'ın ayaklarının sallanması vatandaşların tepkisine yol açtı.

Şanlıurfa'da, bir ekmek fırınına ait minibüs ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kaza; saat 09.30 sıralarında merkeze bağlı Karaköprü Beldesi'nde meydana geldi. Yakınlarına ait ekmek fırınında çalışan Mesut Baysal, bakkal ve marketlere ekmek dağıtmak üzere 63 K 0428 plakalı minibüsle servise çıktı. Baysal, ekmek bulunan minibüsü ile 35 Metre Caddesi üzerinde ilerlerken, kontrolsüz şekilde caddeye çıkan 48 yaşındaki Osman Balcı yönetimindeki 27 AH 551 plakalı otomobille çarpıştı. Şiddetli çarpışmayla kontrolden çıkan minibüs ve otomobilde hasar oluşurken, sürücüleri de araçlarında sıkıştı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
Kaza sonrası can pazarının yaşandığı olay yeri de savaş alanına döndü. Devrilen minibüsteki ekmekler yola saçılırken, vatandaşlar da kazayı güvenlik güçleri ve sağlık ekiplerine bildirip, yaralanan sürücülere yardıma koştu. Olay yerine gelen polis, sağlık ekipleri ve itfaiye erleri sıkışan otomobil sürücüsünü kısa sürede çıkarmayı başararak tedavi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderdi. Kazada ağır yaralanan minibüs sürücüsü Mesut Baysal ile kurtarma çalışmaları sırasında yaşamını yitirdi.

VATANDAŞLARDAN GÖREVLİLERE CESET TEPKİSİ
Kaza sonrası yaşamını yitiren Mesut Baysal'ın cesedi ise uzun uğraşlara rağmen sıkıştığı yerden çıkarılamadı. Baysal'ın cesedinin sıkıştığı yerden çıkarılabilmesi için olay yerine çağrılan bir vinç ile devrilen minibüs havaya kaldırıldı. Bu sırada yaşamını yitiren Baysal'ın ayaklarının minibüsün camından dışarı çıkarak sallanması, olay yerinde bulunan vatandaşlar ile Baysal'ın yakınlarının tepkisine yol açtı. Bunun üzerine tekrar yere indirilen minibüste yapılan 1 saatlik çalışmanın ardından Baysal'ın cesedi sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yakınlarının çıkarılışını gözyaşları arasında izlediği Baysal'ın cesedi otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.