Trabzon'da AK  Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Gençlik Şöleni' katılımcıların coşkusuyla unutulmaz bir havada geçti.
Ünlü sanatçılar Mustafa Ceceli ve Sagopa Kajmer'in sahne aldığı şölen Hüseyin Avni Aker Stadında, katılımcılara muhteşem bir an yaşatırken ardından da bir çok anı ile bitti.
Şölenin bitmesinin ardından sahaya inen Türkiye'nin her tarafından gelen AK Partili gençler, Trabzonsor'un mabedi Hüseyin Avni Aker'de hatıra fotoğrafı çekilmeye başladı.
Başbakanları, Cumhurbaşkanlarının, Başkanların oturduğu protokül tribününde hatıra fotoğrafı çektiren gençler, futbolcuların oturduğu kulübede de hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.



İRAN'DA TRABZON'A GELDİLER...
Türkiye'de milyonların takip ettiği maçların oynandığı çim sahada da fotoğraf çektiren gençler arasında 4 kişi vardı ki onların hikayesi ise diğerlerinden çok ayrı.
İran Azerisi olduklarını ifade eden Muhammet Rıza Lütfi, Sait Ghossemi, Amir Ghoffari ve Hamed Haci Zade tam 16 saatlik yolculuğun ardından pasaportları ile birlikte Trabzon'a gelerek AK Parti'nin gençlik şölenine katıldılar.
Kendi imkanları ile birlikte gençlik şölenine geldiklerini kaydeden 4 genç, unutulmaz bir gün yaşadıklarını ifade ederken, Türkiye'ye karşı duydukları sempatiyi de söylemekten geçmedi.
İran'da İnşaat, Elektrik ve Biyokimya işlerinde uğraştıklarını kaydeden 4 genç, Mustafa Ceceli'ye ise ayrı bir hayranlık duyduklarını kaydettiler.
Ayrıca Türkiye Süper Lig maçlarını da tarip eden 4 genç, Trabzonspor'a sempatilerinin bulunduğunu o yüzden de Avni Aker'de hatıra fotoğrafı çektirmeden statdan ayrılmadı.
Futbolcuların oturduğu kulübede sanki taktik veriyormuş gibi fotoğraf çektiren gençler, yanlarında unutulmaz bir anı ile Türkiye'den İran'ın yolunu tuttu.