Bakan Erdoğan Bayraktar ve eşi Emine Bayraktar, Ankara Sheraton Oteldeki Koray Aydın’ın oğlu İbrahim ve gelin Ayça Göker ailelerinin düğün törenine katıldılar.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kıydığı nikah töreninde Bakan Bayraktar damat İbrahim’in nikah şahidi oldu.

Başkan Gökçek’in nikahı kıydıktan sonra evlilik cüzdanını çiftlere vermek üzere Bakan Bayraktar’a teslim etti.

Bakan Bayraktar da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Bu güzel bir günde bir arada olmaktan mutluyuz, buradaki herkese teşekkür ediyorum. Bizler kendi kökümüz itibariyle kendi özümüz itibariyle böylesine güzel günlerde beraber olmak mutluluğumuzu paylaşmak son derece önemli. Dünyada moral değerlerinin alabildiğine erozyona uğradığı bir dönemde bizim aile yapımızı kuvvetlendirmek kendi özümüze kökümüze ruh dünyamıza uygun aile dostu istiyoruz. Vatanımız milletimiz payidar olsun istiyoruz. Bu iki yavrumuza uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın. Evlilikte sevgi önemlidir sevgiden daha önemlisi olan saygıdır”





Bakan Bayraktar Baba Koray Aydın MHP genel başkanlığı için aday oldu kendisine de başarılar diliyorum. Ben kendi liderim Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en az 3 çocuk yapmayı iki gencimize tavsiye ediyorum”