Baykal, CHP Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan ve Yıldıray Sapan ile bayram namazını kılmak için Tekeli Mehmet Paşa Camisi'ne gitti. Burada vatandaşlarla selamlaşan Baykal, tarihi Kaleiçi'ni gezdikten sonra bayram namazını kıldı. Baykal, namaz çıkışında vatandaşlar, partililer ve gazetecilerle bayramlaştı.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Baykal, bayramların insanların kendilerini sorgulaması için vesile olduğunu söyledi.

Bayramların toplumsal duyarlılığı ve sorumluluğu arttırmanın vesilesi olması gerektiğine dikkati çeken Baykal, ''İnsanların, insanlık aleminin içinden geçmekte olduğu bunalımlı, sıkıntılı dönemi şöyle bir durup sorgulamasına 'Nereye gidiyoruz-' diye kendi kendisine sormasına, her şeyi yeniden düşünmesine ihtiyacı var. İnşallah gelecek bayramlar daha iyi olur, milletin yüzü daha fazla güler. Bugün bütün bunları geride bırakarak birbirimize olan duygularımızı, dostluğumuzu tazeleme zamanıdır'' dedi.

Deniz Baykal, namazın ardından Antalya'ya has serpme böreğin yapıldığı börekçiye gitti. Burada önlük takarak tezgahın başına geçen Baykal, hamur açıp börek yaptı. Baykal, açtığı böreği gazetecilere de ikram etti.