Trabzon’da yaptığı başarılı işlerle adından sıkça söz ettiren genç neslin en önemli mimarlarından ve 61saat.com köşe yazarı Emrah Ömer Çam, sevgilisi Mine Aktay ile katıldığı ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ adlı yarışmada gösterdikleri performans ile dikkat çekti.

Yarışmada ilk olarak “Halatla çekme araç çekme” bölümünde başarılı olan genç çift karşılarına çıkan yarışmacı adaylarını bu şekilde eleyerek yarışmaya hak kazandı.

Ardından gelen oyunlarda sırasıyla başarısız olan genç çiftin en komik anları ise Emrah Ömer Çam’ın topuklu ayakkabılarla beraber yarıştığı bölüm oldu. Burada Mine’nin 95 saniyelik iddiasını 70 saniyede tamamlayan Emrah Ömer Çam, diğer parkuru daha düşük sürede tamamlaması üzerine ise elendi.



Ancak Çam’ın topuklu ayakkabılarla yürümeye çalışırken parkurda ki engellere takılarak düşmesi ise yarışmanın en komik bölümlerindendi.

Ancak genç çift elenmelerine rağmen yarışmada Trabzon havasını da hisettirdi. Halat çekme yarışında başarılı olun çift, stüdyoyu “Bordo-Mavi En büyük Trabzon” sloganları ile inletti.