TRABZON'un ilk fotoğraf merkezlerinden Stüdyo Ümit, 12.12.12 tarihinin yaklaşması ve bu günün kuruluş gününe denk gelmesi nedeniyle çeşitli etkinlikler ve kampanyalar düzenledi. Bunlardan bir tanesi bugün gerçekleştirildi.  Renkli geçen etkinliklerin en ilgi çekici yanı ise çekimleri Artvin ve Trabzon'da yapılan 'Benim için üzülme' dizisinin başrol oyuncularından Tansel Öngel'nin imza töreni ve fotoğraf çekimi oldu. Hayranlarına imza dağıtan ve Sütdyo Ümit fotoğraf çekimi ile sanatçıyla fotoğraf çektirme imkanı yakalayan hayranları, filmle ilgili de soru sorma imkanı buldu. 





KARADENİZ'DE ÇEKİLEN DİZİDE ROL ALMAKTAN MUTLUYUM


Ünlü oyuncu Stüdyo Ümit'in Foto Cafeterya, Cast Ajans, Foto kitap ve fotoğrafcılık derslerinin alınacağı salonda hayranlarıyla fotoğraf çektirirken renkli görüntüler de yaşandı. Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda 12 yıl boyuncu görev yaptığını belirten ünlü oyuncu, "Karadeniz'de dizi çekimlerinde rol almak benim için büyük bir mutluluk. İlgi gösteren, takip ederek izleyen herkese teşekkür ederim" dedi.





YARIN %50 İNDİRİM VAR


Trabzon’da ilk 3D stüdyolarını kurduklarını belirten Stüdyo Ümit'in sahibi Şener Yavuz gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını etkinliklere devam edeceklerini söyledi. Yavuz, " 20 yıldır da Trabzon halkıyla bütünleşerek bunu ispatladığımızı düşünüyorum. 10'a yakın canlı mekan alternatifli, 3D olanaklı, Fotoğrafçılık Eğitmeleri verildiği, Foto Kitap Merkezi, Cast Ajans ve Kafeteryası bulunan yeni yerimizi de bu sayede herkesle paylaşmış olacağız. Trabzon'da yurt dışına albüm hazırlayıp fotoğraf ihraç ediyoruz” ifadesini kullandı.