Hareket halindeki otomobilin bagajına oturup yüksek sesli müzik eşliğinde trafikte ilerleyen 5 arkadaş, 'şehir magandası' olmadıklarını ve insanları eğlendirip stres attıklarını iddia etti. Bazıları üniversiteli 5 genç İzmir’de de benzer şekilde şehir turu attıklarını dile getirdi.

İzmir’in Buca ilçesinde yaşayan üniversite öğrencisi ve farklı sektörlerde çalışan Sezgin Akyüz (20), Tolga Tutar (23), Mehmet Pala (20), Yasin Macit (21) ile İlker Cenksever (22) günlük yaşamın stresini atmak için tehlikeli bir yola başvuruyor.

Haftaiçi İzmir sokaklarında, her iki haftada bir de çevredeki kentlere giden gençlerin bu 'ilginç' eğlencesi, etraftakileri de tedirgin ediyor.

[[Video_ 8036]]

Yasin Macit’e ait otomobille 5 arkadaş son olarak Muğla’nın Marmaris İlçesi’ne geldi. Yüksek sesli müzik eşliğinde trafikte ilerleyen otomobilin bagajına oturan üç kafadar çılgınlar gibi dans ederken, yanlarından geçenlerin de dikkatini çekti.

Marmaris caddelerinde tur atan gençlerden Sezgin Akyüz, "Amacımız günlük yaşamın stresini atmak. Biz şehir magandası değiliz, hem kendimiz eğleniyoruz hem de bizi görenler eğleniyor. İzmir’de başımıza ve ayaklarımıza galoş geçirip sokakta dolaşıyoruz. Bunun gibi ilginç şekillerde stres atıyoruz. Savaşmak, alkol almak ya da kavga etmek yerine eğlenmeyi tercih ediyoruz. Bundan sonra Fethiye ve Antalya’ya gitmeyi düşünüyoruz" dedi.