Hakkındaki yolsuzluk davalarının ardından 2003 yılında Fransa'ya sığınan Cem Uzanhakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Takvim gazetesinin haberine göre; sosyetik güzel Derin Mermerci ile 8 aylık ilişkisini noktaladıktan sonra kendisine Fransız bir sevgili bulan kaçak işadamı, 28 Kasım'da gizlice evlendi. İddaya göre; Cem Uzan ile Fanny Blanchelande, Paris'te dünyaevine girdi. 52 yaşındaki kaçak işadamı ile 32 yaşındaki Fransız aşkının nikahına; Türkiye'den de birkaç dostunun gittiği söyleniyor.

ST.TROPEZ'DE TEKLİF

8 aydır takı tasarımcısı Blanchelande ile aşk yaşayan Cem Uzan'ın sevgilisine; Temmuz'da çıktıkları St.Tropez tatilinde evlenme teklifi ettiği konuşuluyor. Fransa'nın önde gelen ailelerinden birinin kızı olan Fanny Blanchelande, takı tasarımlarıyla da ülkede tanınıyor. Cem Uzan'ın ikinci eşi Alara Koçibey'e yaptığı gibi Fransız sevgilisine de evlilik sözleşmesi yaptırıp yaptırmadığı ise merak ediliyor...

3. KEZ BAŞI BAĞLANDI

Cem Uzan, ilk evliliğini Feyyaz Berker'in kızı Şebnem Berker'le yaptı. Bu evliliğinden Sinan ve Dilara isimli iki çocuğu bulunan Uzan, ikinci evliliğini de Alara Koçibey'le yaptı. Cem Uzan'ın bu evliliğinden de Emre ve Yasemin adında çocukları var.