Peki Neden JEANERATİON?

Cevabı JEANERATİON Stil Danışmanı Hakan Gürsoy verdi ve ayrıca 2012 yaz sezonu için de önemli tüyolar aktardı;

İşte onlardan bazıları…

*Belçikalı modacı Dries Van Noten'ın dediği gibi ‘’ Bence modada amaç insanları değiştirmek değil, kim olduklarını kıyafetlerle anlatma fırsatı vermektir.’’

* Yüzümüzdeki ten, saç ve göz rengi uyumunu giysilerimizde yakalamamız gerekiyor ki, doğal bir bütünlük içinde görünelim.

*Çizgili altlardan kaçının ama üstleri çizgili seçin.

*Bluzlarınızı içeri sokmak yerine dışarıda bırakın

*Düşük bel kullanın.

*Ayakkabınızı etek ya da pantolonunuzdan farklı bir renkte seçin.

*Fazla kalın kemer kullanıp belinizi daha da yukarı çekmek yerine, ince kemer kullanın.

- Yalın, düz kesimleri tercih edin.- Aksesuarlarınızı boyunuzla orantılı seçin, fazla büyük parçalardan kaçının.- Kol ve paça boylarınızı gerekiyorsa kısalttırın, ama sanki büyük beden giymiş gibi durmamasına özen gösterin.- Gereksiz cep, kemer, duble paça gibi enine çizgi yaratan detaylardan uzak durun.- Ayakkabıda sivri burun tercih edin ve dolgu topukları bir an önce unutun.- Etek boyunuzu diz hizasında tutun.- Mümkün olduğunca dikey detaylar kullanın- Dokusu fazla kalın, tüylü kumaşlardan kaçının.- Derin V yakalar kullanın.- Saçınızın üst kısmını hafifçe kabartın.- Dik oturun ve dik yürüyün.- Düz ayakkabıdan kaçının, en azından 2-3 cm. topuklu giyin.



ÇANTA SEÇİMİ...

Hafif materyallerden yapılmış ve patlayacakmış gibi durmadan ihtiyaçlarınızın sığabileceği büyüklükte bir çanta seçin. Çantanız vücuda da büyük gelmesin. Görünümünüz asla çok fazla yüklenmiş olmamalıdır.

CEKET TERCİHİ...

Kadın yada erkek kesimli olsun ceket tam olarak üstünüze oturmaması gerekir. Ceketi gün içerisinde, bir tişört ya da birkaç düğmesi açılmış gömlek ve büyük bir kolye ile birlikte giyin. Altına da en favori dar jean pantolonunuzla görüntüyü tamamlayın.

Tabi ki daha fazla bilgi ve ip uçları için stil danışmanı Hakan Gürsoy ve ekibi siz degerli misafirlerimizi JEANERATİON’a davet ediyor…