Uçak uçurma oyunu

Muhteşem bir online kapışma sizi bekliyor. Bu oyun gelmiş geçmiş en güzel online uçak oyunu olabilir. Oyunda sizin gibi gerçek oyuncular bulunuyor. Bu oyuncularla oyun içinde kaçınılmaz bir şekilde it dalaşına giriyorsunuz. Oyun sırasında yukarıdan sizlere bombardıman bombası, füze, çoklu ateş ve enerji gibi paketler gönderiliyor ve bu paketleri toplayarak o özellikleri kazanabiliyorsunuz. Uçağınızla denize dalış yapmamaya çalışın bu sizin enerji kaybetmenize neden olur. Her ne kadar enerji paketlerini alarak enerjinizi yükseltseniz de bu vurulmanızı ve düşürülmenizi kolaylaştırır.

Oyunda Peşinizde bir uçak varsa kesinlikle kaçmaya çalışmayın. Kaçarken hedefe girmeniz daha kolay olur. 



Benim yılanım oyunu

İşte bağımlılık yapacak bir oyuna daha geldik. Bu oyun diğer tanıtacağım oyun gibi tam bir bağımlılık oyunu. Aslına bakarsanız bu oyundan uzak durun. İnanılmaz keyifli olması bir yana oyun içine çekiyor sizi. Kendinizi unutturuyor. Buraya kadar tam olarak bir yılan oyunundan bahsettiğimi de belirtmek isterim. Eski snake oyununu biliriz hepimiz telefonlarımızdan oynardık. Şimdiler de bu oyun daha bir farklı efektlerle ve farklı bir senaryoyla karşımızda.

Oyunun en can alıcı noktası online oynanıyor olması. Çevrimiçi oyuncularla oynadığımız bu oyunda gerçek kişilerin oyununa son vermek ayrı bir sevinç kaynağı. Oyunun amacı genel hatlarıyla diğer yılanlara değmeden gerek oyundaki yiyecekleri toplamak gerekse oyununun sonuna gelmiş yılanlardan geriye kalan parlak objeleri toplayarak olabildiğince gelişmek. Gelişmeyle birlikte oyundaki yenilmezliğinizde azalıyor ve küçük yılancıkların etrafında bir halka kurarak onların yanmasını sağlayabiliyorsunuz. Yani büyük olmak güçlü olmaktır ve oyuna hükmetmektir.



Tanx io

Evet son online oyunumuzu tanıtmaya geldi sıra. Bu oyun da diğer 2 oyun gibi yine çevrimiçi oynanıyor. Küçük bir alan içinde diğer tankları ateş ederek yok etmeye çalışıyoruz. Belki 3 boyutlu diğer tank oyunları kadar görsel sayılmaz ama bağımlılık yaptığı ve çok büyük keyif kaynağı olduğu bir gerçek. Bu oyunla birlikte Mouse ve klavyemizi de iyi kullanmaya başlıyoruz bize kazandırdığı bir beceri olarak görebiliriz.