Kadınlar için erkeklerini memnun etmek belki de pek çok konudan önce gelir. Çünkü mutlu ve bağlı erkekler her şekilde ilişkinin doğru şekilde seyretmesine gayret gösterir. Özellikle de ilişkinin iyi ve mutlu frekansta sürdürülmesi, pek çok çift açısından da dikkate değerdir. Bu noktada kadınların erkekleri kendilerine bağlamak istemeleri de gayet normaldir. Günümüzde pek çok kadın bunun yollarını arar. Farklı şekillerde davranmak, erkeğin hoşuna gidecek şekilde giyinmek, değişik yöntemler denemek ve bunların hepsine ek olarak hal ve tavırları düzenlemek önemli hale gelir. Her ne kadar erkekler çok farklı huylara ve karakterlere sahip olsalar da kadınlar erkekler için genel geçer bazı noktalara dikkat ettikleri müddetçe onları kendilerine bağlayabilirler. Bu sayede ilişkiye de bağlanılmış olacak ve kesintisiz bir huzur sağlanacaktır. Tüm bunları gerçekleştirmek ve kadınların davranış şekillerini değiştirmek amacı ile gereken tüm yollar erkeği kendine bağlamanın yolları adresinde karşılık bulmaktadır.

Dünyanın her yanında kadınlar için ciddi bir konuyu teşkil eden ve ilişkiyi ayakta tutan erkeğin kadına bağlanması durumu erkeği kendine bağlamanın yolları uygulanarak mümkün olur. Kimi kadınlar ilişkilerinde hiçbir sorun yaşamazken kimileri ise bu yolları en ince ayrıntısına kadar değerlendirmek ve ilişkisini kurtarmak mecburiyetinde kalabilir. Tüm bunlar için de tüm metotları bilmek ve iyi uygulamak gerekir.

Öte yandan erkeği kendine bağlamanın yolları konusunda her türlü önemli detay da öne çıkmaktadır. Dileyen herkes dilediği şekilde bir ilişki yaşayabilmek için belli bir frekansı ve bağı tutturmak zorundadır. Aynı zamanda söz konusu yolları uygulayarak da ilişki içinde mutluluk her şekilde yakalanabilir. Kadınlar da kendilerini bu sayede şanslı hissederler.