Her üyenin kesintisiz bir şekilde desteklenmesi hedeflenmiş, ve bu hedefe ulaşılmıştır, ersağ temizlik ve kozmetik ürünleri her üretim noktasında çevre hassasiyetine maksimum özen göstermiş ve yapmış olduğu fabrika ve kuruluşlarda özel denetim mekanizmaları ile bunları kontrol altına almış Ersağ temizlik ve kozmetik ürünleri sosyal projeleri ile de bu hassasiyetini tü üyelerine paylaştırmıştır. Ersağ temizlik ve kozmetik ürünleri üretimde depolanmasında ve üyelere ulaştırılmasına kadar her adımda çevre temizliği ve hassasiyeti göz önünde bulundurulmuştur.

Çeşitli çevre sivil örgütleri ile yapılan ortak projelerde, gelecek nesillerin  Ersağ temizlik ve kozmetik ürünleri sayesinde rahat bir nefes alması üzerimize düşen sorumluluk bilinci ile sağlanmıştır. Ersağ temizlik ve kozmetik ürünleri tüm yasal denetimleri ve çevre hassasiyet leri göz önüne alınarak üretimi yapılmaktadır, ersağ temizlik ve kozmetik ürünleri olarak biz çevreye olan sağ duyumuzu nesillere aktarmaktayız. Düzenli kontrollerin yanı sıra bağımsız kuruluşlar tarafından da denetlenen üretim ve dağıtım kanallarımız, İSO belgelerinin tümüne sahip bulunmaktadır. Ersağ temizlik ve kozmetik ürünleri şeffaf ve halka açık fabrika ve depolama alanlarımız ile Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz. Ersağ şirketler grubu 2006 yılında çıkmış olduğu bu uzun yolculuğu sırasında tüm denetimlerden ve kontrolleri eksiksiz olarak bitirmiştir.

Ersağ temizlik ve kozmetik ürünleri üretim alanlarında çalışan personelleri günlük olarak hijyen kontrollerinde geçiyor olup, tüm üretim bandı boyunda otomatik olarak dizyn edilmiş olan olan üretim sisteminde çalışan personelin kontollerinin yapılması yine ayrı bir bağımsız denetim kuruluşlarınca yapılmaktadır. Ersağ temizlik ve kozmetik ürünleri insan sağlığına zaralı hiçbir maddenin giremeyeceği özel alanlarda depolanmış olup üyelerine yine bu yollar ile ulaştırılmaktadır. Ersağ şirketler grubunda çalışan her bir personelin Sağlık taramaları ilgili kanun maddelerine uygun bir şekilde yapılmış olup, yine bağımsız kurululşların denetim ve gözetimine açıktır.  Ersağ temizlik ve ersağ kozmetik ürünleri hakkında yapılmış olan tüm uyarılar ve müşteri görüş ve şikayetleri, arge departmanı tarafından titizlikle incelenerek, tekrar tekrar analiz testlerine sokulmaktadır. Ersağ temizlik ve kozmetik ürünleri içinde kullanılan tüm ürünlerin Domuz geni testine tabi olduğunun ve Helal sertifikalı olduğu sertifikalarda açıklayıcı bir şekilde yer almaktadır. Sizlerde ersağ üye ol işlemleri yapmak için http://www.ersaguyelik.info.tr adresini kontrol ediniz.

Ersağ temizlik ve kozmetik ürünleri üretim aşamalarında devlet kurumlarınca özellikle alanımız ile ilgili olan İSO belgeleri (ve istenilen tüm İSO belgeleri) alınmış olup şartların uygunluğu denetlenmektedir. Ersağ temizlik ve kozmetik ürünleri Türk kodeksine uygun ve Avrupa birliği kriterlerine hazır bir şekilde üretilmektedir.