BUGÜN DOĞANLAR:

Özel yaşamlarını  kimseyle paylaşmak istemezler. Yakın aile ilişkilerinde kardeşleriyle kişisel bağları güçlü olacak ve onların bir çok sorunlarına ortak olacaklardır. Dünyanın bir çok yerlerini gezerek bol bol seyahat edeceklerdir.. Çok sık aşık oldukları için, duygusal yaşamları çok karışıktır. Sezgileri güçlü olmalarına rağmen pratik taraflarını kullanmaktan hoşlanırlar. Duygusal bağlarının güçlü olması, maddesel olaylara bağlılıkla orantılıdır. Gizemlilik ilgilerini çeker. . Hırslı ve derin kişilerdir. Bazı hedeflerinizi gizli tutmaktan hoşlanırlar.. Platonik aşk hikayelerini açıklamaktan sakınırlar.Ruhani yönlerini oldukça güçlüdür. Doğuştan bir aristokrat havaları vardır. İletişim konularında başarılı performans sergiledikleri için, birlikte çalıştığı kişilerin yaratıcı yönlerini çıkarmalarına özen gösteririler.

KADINLARI:

Kıyafet konusunda oldukça zevklidirler.Kürkler ve pahalı mücevherler ilgilerini çeker. Bahçeli ve su kenarı olan  yerlerde oturmak isterler. En küçük bir tartışma sırasında son derece kaprisli ve huysuz olabilirler. Kendilerini  ifade edebilecekleri ortamlardan hoşlanırlar

ERKEKLERİ:

 Detaycı ve seçici kimlikleri onları farklı bir kişi haline getirir. Bulundukları alana kendi damgalarını vuran marjinal ve sanatçı özellikleri vardır. Özel yaşantıları karışık olur. Bir çok aşk sorunları yüzünden duygusal çıkmazlara girerler. Çevre iletişimlerinde sezgileri çok güçlüdür. Özümsedikleri bir konu hakkında civardan gelebilecek hiçbir etki onların rotasında değişiklik yaptıramaz.

ÇOCUKLARI:

Akıllı ve sezgileri çok güçlüdür. Küçük yaşlardan itibaren özel bir olgunlukları vardır. . Yardımsever duyguları yüzünden arkadaşları tarafından oldukça sevilirler. Sanata karşı eğilimleri olduğu için, zevkleri de ilginçtir. Hafızaları çok güçlüdür.

 GÜNÜN YORUMU:

Geleneksel davranış biçimlerin benimseneceği, yatırımlar söz konusu olacak. Devlet tahvilleri, bonolar, yatırım fonları güncellik kazanacak. Toprak işleri ve çiftçiler için uygun bir gün. Duygusal yaşantımızda bazı güçlü kararlar alabileceğiz. Süregelen ilişkilerimiz için önemli günlerden biri. Bugün her konuda mantık kazanırken, içsel duygularımızı saklayabiliriz. Babadan kalma mülkü olanlar, bu konuda gerekli işlemleri yapacaklar. Evlerini satmak istiyorlarsa, başarılı olacaklar. Bankalar arası kredi alış verişleri aksiyon kazanacak. Antika ile uğraşanlar için oldukça verimli bir gün. Eski eşyalar değer kazanacak. Birçok sıra dışı kaçamak aşklar gündem kazanabilir.. Ayni anda, birkaç işle birden ilgilenebiliriz. Meslekleri konuşma üzerine dayalı olan kişilerin, ikna kabiliyetleri artıyor. İş konusunda aktif ve hızlı olacaklar ve hedeflerine ilerleyecekler.

GÜNÜN KOKUSU:

Nergis, menekşe,zambak, anason

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Leylak, mor menekşe, zambak

GÜNÜN RENGİ:

Koyu mavi, vişne çürüğü

KOÇ:

Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. Nasıl olsa her türlü probleminize çare bulabilecek bir kapasiteniz var.Bugün Ay’ın konumu, ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle mantıksal yaklaşımlar içinde olacağınızı gösteriyor.. Sizden yaşça büyük kişilerin desteğine ihtiyacınız var. Ailenizle aranızda duygusal ilişkiler çok önemli..

BOĞA:

Yakın dostlarınızdan alacağınız haberler, sizin için oldukça sevindirici olacaktır. Orijinal fikirli kişilerden hoşlanıyorsunuz. Partnerinizle macera hissi yaşamak istiyor ve, birlikte yeni ve ortak kararlar alıyorsunuz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızı memnun etmeyi arzulayabilirsiniz. Fakat  uzun vadeli sözler vermemelisiniz.

İKİZLER:

Maddi konularda girişimciliğinizin önüne geçilmiyor. Para kazanma konusunda beceriniz çok kuvvetli fakat, yaşamınızla ilgili sınavlarınız hiç bitmiyor.Bugün harcamalarınız konusunda duygusal davranmak yerine mantıklı olmalısınız.  Sağlık konusunda metabolizmanızı destekleyecek bir beslenme şeklini. tercih etmelisiniz.

YENGEÇ:

 Ay burcunuzda ilerliyor ve duygusal yönlerinizin ağır bastığı bir gün içindesiniz. Eski duyguların sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Bugün  sizi etkileyen duygularınızın etkisinde olabilirsiniz. Özellikle, karşı cinsin ilgisi üzerinizde kalıyorsunuz.. Geçmiş aşkınızla ilgili pürüzleri kafanızdan atmalısınız.

ASLAN:

Ele aldığınız konular üzerinde sistemli bir şekilde düşünmekten kendinizi yorabilirsiniz. İletişim konusunda, kendinizden başka hiç kimseye güvenmek istemiyorsunuz. Bugün, içsel kararlarınızda belli bir sağlamlık ve otorite söz konusu. Duygusal bağlarınızı güçlü tutarken, sağlıklı bir mantık üretmek istiyorsunuz.

BAŞAK:

Sosyal ve kişisel yaşamınızda istediğiniz enerjiyi yakalarken, partnerinizle birlikte ortak çalışmalara katılacaksınız. Grup çalışmalar ve toplu organizasyonlar için her türlü girişimciliğinizi kullanacaksınız. Motivasyon gücünüzü oldukça yüksek. Yolculuklar söz konusu olacaktır.

TERAZİ:

Güçlü enerjinizi hem kendiniz, hem de çevreniz hissediyor. Yapacağınız her şeyi, önceden tasarlamalısınız. Mesleki anlamda iyi bir dönemimdesiniz ve bazı problemlerin kendi içi bünyesinde çözüldüğünü göreceksiniz. Sağlıklı bir beslenme türünü tercih etmemeniz yüzünden, vücudunuz gereksiz yağlanıyor.

AKREP:

Bugün, ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Kapasiteniz çok yüksek ve hiçbir fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz. Olaylardan yanlış etkilenerek kendinizi üzüyorsunuz. Yolları kapsayan bazı detaylar sizi meşgul edecektir. Güvenli kişilerle çalışmayı tercih ediyorsunuz.

YAY:

Bugün, bir program dahilinde hareket etmelisiniz. Kendinize ait bazı gizli hesaplarınız olabilir Fakat uzun vade de, sonuçların  değişeceğini düşünerek, kısa vade çözümlerden faydalanmalısınız. Birçok sorumluluk sizi bekliyor. Prensipleriniz konusunda taviz vermediğiniz gibi, bilgilerinizi yenileme ihtiyacı içindesiniz.

OĞLAK:

Kişiselliğinizi vurgulayacak işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün, kendinizle ilgili bir takım değişimler içindesiniz. Planladığınız çalışmalar için bol fırsatlı bir gün. Kişisel egonuzu bastırmak zorunda kalmak sizi olumsuz etkileyecektir. Duygularınızı paylaşma ihtiyacı içindesiniz. Yeni dostlukların size sağlayacağı avantajları görmezlikten gelmemelisiniz.

KOVA:

Maddi konularda istediğiniz başarı grafiğine kavuşmak için, her türlü donanıma sahipsiniz. Gücünüzü yükseltmek için bazı değerlerin önemli olduğunu kabul ediyor ve mütevazi olmak istemiyorsunuz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

BALIK:

Bugün, duygusal yaşantınızı entelektüel çalışmalarla süsleyebilirsiniz. Bulunduğunuz topluluklarda kendinizi ifade etmeyi yeğlemelisiniz. Çeşitli organizasyonlara katılarak, enerjinizi ortaya çıkaracaksınız. İradenizin gücü konunda tartışma kabul etmiyorsunuz. Hareketli yapınız kazalara neden olabilir.