BUGÜN  DOĞANLAR:

Özel yaşantıları karışık olur. Bir çok aşk sorunları yüzünden duygusal çıkmazlara girerler. Çevre iletişimlerinde sezgileri çok güçlüdür. Maddi konularda şanslarına güvenirler. Fakat, yaşamlarında çok fazla risk yaşayacaklar ve aşırı uç noktalarda dolaşacaklardır. Sezgilerinden çok, gözlemciliğine güvenirler. Yaşamın dışında değil, içinde olmaktan hoşlanır. Meraklı olmadıkları halde, motive edildikleri zaman herkesten daha üstün bir başarı sergilerler. Sosyal ilişkilerinde atılgan ve yaratıcıdırlar. Aldatılmaktan nefret ederler. Yaşamlarında miras yoluyla kazanacakları paraları olacaktır. . Gergin ortamlar, sağlıklarını bile etkileyen  hoşlanmadıkları süreçlerdir Güzel konuşurlar ve kendi düşüncelerinden çok, karşılarındaki kişilerin hoşlarına gidecek şeyleri söylemeye özen gösterirler.

KADINLARI:

Duygu ve mantık dengesini kurabilen özel yetenekli kadınlardır.. Hayal gücü yüksek ve romantik kişiliklerinin yanında, ayrıntılara önem veren yapısıyla kendi düşlerini mantık çerçevesi içine oturturlar. Geleceğe yönelik planlar yapmak, onlar için bir gereksinmedir. Hayatı kendi pencerelerinden gören kişilerdir. Yakın dostluklarında paylaşımcıdırlar. Kendilerini kolay ifade ederler.

ERKEKLERİ:

Çok gelişmiş adalet duyguları vardır. Aşk ve romantizm onlar için çok önemlidir. Bazen kaprisli ve huysuz olurlar. Sosyal yaşamları yoğun erkeklerdir. İnsan ilişkilerinde çok başarılıdırlar ve herkesle kolayca iletişim kurarlar. Kararlı görüntülerin altında yumuşak ve duygulu yürekleri vardır ve çok çabuk kırılabilirler. Çalışmaktan asla yılmayan bu kişiler için, boş şeylerle uğraşmak son derece aptalcadır. Yaşamda hep kayda değer şeyler yaparlar.

ÇOCUKLARI:

Sakin fakat akıllı çocuklardır. Yorumlarını kendilerine sakladıkları için, çevresine ilgisiz gibi dururlar. Okul yılları başarılı fakat detaycı olacaktır. Alışkanlıklarına bağlı olmalarından dolayı, paylaşımcı yönlerini bastırabilirler. Küçük yaşlardan itibaren özel bir olgunlukları vardır.

GÜNÜN YORUMU:

Bugün, duygularımızda yaşayacağımız gelgitlere dikkat etmeli ve hiç kimseye kalıcı sözler vermemeliyiz. Hatta ileriye dönük hesaplardan vazgeçmeliyiz. Uzun süredir yavaşlayan işlerimizin yeniden hız kazanmasına şahit olacağız. Bazılarımız bencil ve yüksek egolarımızla hareket edeceğiz. Geçmişten kaynaklanan sorunları artık unutmalıyız. Aynı zamanda uzun süredir cesaret isteyen işlerimizin başlangıçlarını yapmalıyız. Yapılması gereken cerrahi müdahaleleri hemen gerçekleştirmeliyiz. Aile içi kavgalardan uzak kalmalıyız. . Mantıklı davrandığımız her konuda uzun vadeli işler bizi bekliyor.

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Kırmızı karanfil ve siyah gül

GÜNÜN KOKUSU:

Limon, mandalin, kehribar

GÜNÜN RENGİ:

Parlament mavisi, kurşuni, kemik rengi , uçuk sarı, portakal rengi

KOÇ:

İş yaşantınızda aşırı hırslı olduğunuzu bilenler, size hiçbir konuda direterek bir şey anlatma yoluna gitmiyorlar. Çünkü; ya onları dinlemiyorsunuz ya da fikirlerinin önemsiz olduğunu gösteren tavırlar içine giriyorsunuz. Aceleci yapınız yüzünden sürekli bir şeylerinizi kaybediyor veya yerlerini unutuyorsunuz. Dalgınlığa bir son verin.

BOĞA:

İş çevrenizden bir arkadaşınızın söylediklerinden etkilenerek, sizin için serüven olabilecek riskli girişimlere yeltenmeyin. Şu an rutin olarak uğraştığınız işiniz sizi tatmin edecek düzeyde ama iyileştirmeler yapmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaşantınızda yapmak istediğiniz o kadar çok yenilik var ki. Şimdilik planlayın yeter.

İKİZLER:

Yeni bir kişi, yeni bir iş veya çalıştığınız alanda farklı bir tarz, tüm ilginizin o tarafa odaklanmasını sağlıyor. Birkaç gündür bu tür duygular içinde koşturup duruyorsunuz. Sizin performans gösterebilmeniz için böyle heyecanlar gerekiyor. Tüm yönleri ile ilginizi çeken bir olgu karşısında, partnerinize karşı olan ilginizin azaldığını görmemek mümkün değil.

YENGEÇ:

Yakın bir dostunuzun başına gelen ailevi sorunları sizi fazlasıyla etkiliyor. Yardım için elinizden geleni esirgemiyorsunuz. Bir yanda kendi yaşam alanınız, bir yanda çevrenizin bu tür meseleleri sizi gergin yaptı.. Dengelerinizi yitirdiğiniz zaman, kolay kendinize gelemiyorsunuz. Bel bölgenizi üşütmemeye çalışmalısınız.

ASLAN:

Kusursuzluk aramaktan vazgeçmelisiniz. Sizin ölçülerinizi tanıyan biri o kadar az ki. Yaşamda her şey denemeye değer. En yakınlarınız bile sizi anlamakta zorlanıyorlar. İnsanları şaşırtan yönünüz çoğu kez sizin içinde sorun oluyor Çok çabuk inciniyorsunuz. İçinizde biriktirdiğiniz duygular, sizi daha da çıkmazlara sürüklüyor. Biraz daha açık olmalısınız .

BAŞAK:

Maddi konularda istediğinizi çizgiyi bir türlü tutturamadığınız için, yaşadığınız karamsarlıktan kurtulamıyorsunuz. Bugün emin olmadığınız konular üzerinde konuşmak yerine bildiğiniz konuların detaylarını araştırmalısınız. Sezgilerinize çok fazla güvenmenize karşın, olayların iç yüzü farklı olabilir unutmayın.

TERAZİ:

İş arkadaşınıza, başarılı olduğu konusundaki konuşmalarınızla cesaret verebilirsiniz. Böylece, ortaklaşa performansınızı arttırabilirsiniz. Bugün, düşüncelerinizde bir çok kombinasyon mevcut. Seçimlerinizi yaparken, alınızın karışmasına izin vermemeli ve ileriye dönük planlarınızı akıllıca yapmalısınız.

AKREP:

Gireceğiniz sosyal ortamlarda kendinize özgü düşüncelerinizde dikkat çekeceksiniz. İsteklerinizin sınırı yok ama, her şeyi kafanızda öyle güzel kombine ediyor ve her şeyi en ince noktasına kadar hesaplıyorsunuz ki, sizi anlamak için, yaptığınız işlere bakmak lazım. Konuşmaktansa  çalışmayı tercih edenlerdensiniz.

YAY:

Kendinizi aşma konusunda cesur davranmaktan vazgeçmemelisiniz. Yaşadığınız olaylardan, ödün vermek istemiyorsunuz Bugün Ay’ın bulunduğu konum, ortak arkadaşlarınızla yeni bir fikir üretme çabası içinde olacağınızı gösteriyor. Onların ilginç fikirleri, sizin yapacağınız çalışmalar için, farklı bir portvöy  oluşturuyor.

OĞLAK::

Talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede; beklediğiniz konularda bazı gecikmeler olabilir. Ay’ın bulunduğu konum, hedeflerinizi belirlemek istediğinizi gösteriyor. Yaşadığınız çelişkilerden bir an önce kurtulmalısınız. Kariyerinde beklenti içinde olanlar, amaca yönelik girişimlerden çekinmemelidirler.

KOVA:

Üst düzeyde olan görev bilinciniz ile başarılı olacaksınız. Küçük detaylar her zaman olabilecek ayrıntılardır. Bugün, beklentilerinizle ilgili düşüncelerinizi yollarla ilgili detaylarda takılı olduğunu unutmamalısınız. Duygusal konularda derin düşünmenizi sağlayan olayların ortasında kalabilirsiniz.

BALIK:

Bugün çevresel ilişkilerinizin detaylarına takılabilirsiniz. Duygusal davranmak yerine akılcı düşünürseniz, her şeyin hızlı ilerlediğini göreceksiniz. Görüşme içinde olduğunuz kişilerin size şaşırtıcı davranacaklarını unutmamalısınız. İkilem yaşamak yerine taviz vermeyecek bir yöntemle yaklaşırsanız, olayların size döneceğini göreceksiniz.