BUGÜN DOĞANLAR:

Görüntüleriyle çevrelerinde ilgi gören kişilerdir. Kalıplarla yaşamaktan hoşlanmazlar. Oldukça enteresan bir kişiliğe sahiptirler. Açık sözlü ve dürüst insanlardır. Toplumsal yargılara ve davranışlara karşıdır. Samimi ve paylaşımcı  karakterleri yüzünden çevrelerindeki dostların sayısı bir hayli çoktur. Geniş ve havadar evlerde yaşamayı severler. Evlerinde az ve sade  eşya bulunmasından hoşlanırlar. Geçmişin izlerini taşıyan anılarını ayakta tutan küçük sembolik aksesuarlarını çevrelerinde görmekten hoşlanırlar. Gün ışığının bol olduğu salonlarında hayvan postlarını ve antika koltuklarını tercih ederler. Özgürlüklerini her fırsatta savunacak davranış biçimlerini seçerler. Düşüncelerinin doğruluğu her zaman tartışmaya açık gibi görünse de, uzun bir zaman dilimi geçtikten sonra, haklı oldukları ortaya çıkar. Fakat çağın çok ötesinde düşüncelere sahip oldukları için de, çevrelerinde daima bir giz perdesi içinde görünürler. Para konusunda hırslı bir yapıları yoktur fakat hak ettikleri değerin de, altında çalışmak istemezler. İkna kabiliyetleri çok güçlü olan bu kişilerin, tartışma kaybettikleri pek görülmez. Sorun ne olursa olsun, sonunda haklı çıkacak kişi, kendisi olacağı için, olaylara aldırmaz görülür.

KADINLARI:

Aşk onlar için  yaşanılması gereken güzel bir duygudur ve yaşamda bir çok şeyi, duygular dahil mantık çerçevesi içinde çözerler. Amaçlarına hizmet eden kişilerle arkadaşlık etmekten hoşlanırlar. Zarif v sevimli tavırlarıyla toplumda kendilerini sevdirmeyi başarırlar. Edebiyata yetenekleri oldukça fazladır. Reklamcı, basın ve sanatla ilgili işlerde başarılı  olabilirler.  İş ve sosyal hayatlarında çok fazla seyahat ederler.

ERKEKLERİ:

Yaşam standartlarının yüksek olması en büyük emelleridir. Görkemi ve lüksü severler. Duygusal ilişkilerinde çoğu kez kaprislidirler. Verdikleri kadar, almayı da beklerler. Amaçlarına hizmet edenleri severler. Evlerinin geniş ve ferah olmasına özen gösterirler.

Doğuştan liderlerdir. Duygularını dramatize etmekten çok hoşlanırlar. Gururlarına düşkündürler.

ÇOCUKLARI:

Öfkeli fakat yaratıcı çocuklardır. Arka planda kalmaktan hoşlanmazlar. Ailenin yaramaz ve akıllı çocuklarıdır. Mekanik oyunlardan hoşlanırlar. Onları ikna etmek zordur. İnce hesaplar yapmaktan hoşlanırlar. Kitap okumaktan ve bilmece çözmekten hoşlanırlar.

GÜNÜN YORUMU:

 Duygusal konularda gerilimli olduğumuz bir gün. isteklerimizi çevremize yansıtırken, kişisel egolarımız gündeme gelecektir. Tartışmamız gereken ortamlarda  bulunabiliriz. Çevremizdeki kişilerin bizi anlamaları zorlaşacaktır. İsteklerimizi anlatırken daha sade bir dil kullanmalı ve fazla ısrarcı olmamalıyız. Orijinal düşüncelerimizi özel yaratıcılık gerektiren konularda kullanabiliriz. Özellikle sıra dışı sanat kollarıyla ilgilenen kişilerin olumlu bir günü. Yolculuklarla gelecek yeni imkanlar gündemde olacaktır.

GÜNÜN KOKUSU:

Nergis, menekşe,zambak, anason

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Leylak, mor menekşe, zambak

GÜNÜN RENGİ:

Koyu mavi, vişne çürüğü

 

KOÇ:

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşısında kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Bazen iyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdaki kişilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün, maddesel konulara daha çok ağırlık vererek, yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz. Karışık duygular içindesiniz.

BOĞA:

İşinizle ilgili yeniliklere daha fazla yer vermelisiniz.. Sabit düşünmeniz ve davranışlarınızdaki tutuculuk, yapmanız gereken atılımların gecikmesine neden oluyor. Özellikle iş gücünüzü otaya çıkaracak alanlarda daha mutlu olacağınızı biliyorsunuz. Mecburiyet konusunda kendinize baskı yapmamalısınız. Daha az kalorili beslenmeye yönelmelisiniz.

İKİZLER:

Duygusal gerilimlerden uzak kalmayı gerektiren bir gün. Çevrenizde gelişen olaylara nedensiz tepki verebilirsiniz. Herkesin sizi desteklemesini beklemeniz yersiz. İdeallerinizi yaşama geçirmek için göstereceğiniz çabanın olumlu sonuç vermesi, biraz da sizin sabırlı davranışlarınıza bağlı olarak gelişecek.

YENGEÇ:

Duygularınıza yoğunluk verdiğiniz zaman, gün içinde motivasyon dengeniz hemen bozuluyor. Bugün, kişiselliğinizi ve sevdiğiniz kişinin davranışlarını sorgulayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere göre daha farklı duygusal bir tablo sergilemeniz, sizi  ulaşılmaz bir konuma getiriyor. Bugün çekiciliğinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz.

ASLAN:

Enerjinizi gün içinde istediğiniz alanlarda kullanabilirsiniz. Heyecanlı ve kendinden emin tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi kolayca etkileyebiliyorsunuz. Bugün partnerinizi ikna etmek için fazla çaba sarf etmeyeceksiniz. O, sizin söyleyeceğiniz her şeye gerekli desteği verecektir. Spor aktivitelerine ağırlık vermelisiniz.

BAŞAK:

Karşılıklı ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir ve partnerinizin kalbini istemeden kırabilirsiniz. Eleştirici yönlerinizi kullanmadan önce iyi düşünmeli ve gerçekleri daha pozitif algılamaya çalışmalısınız. Mantıklı hareket etmeyi sevdiğiniz halde, gerilimlerinizi ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz.

TERAZİ:

Duygusal paylaşımlarınızda olumlu bir gün içindesiniz. Bugün sevdiğiniz kişiye isteklerinizi yaptırabilirsiniz. Karşılıklı yoğun duygular, uzun süredir konuşmadığınız konuları da, gündeme getirecektir. Gün içinde, olayların akışı hızlanırken, sürprizlere hazır olun. Ayrıca partnerinizle birlikte  değerlendireceğiniz çeşitli davetler alabilirsiniz.

AKREP:

Kendinizi denetlemekten vazgeçin ve duygusal konularda daha esnek olmayı deneyin. Her an tetikte olmak,sinirlerinizi geriyor. İnatçı yapınızı bilenler, bu konuda size farklı yorumlar getirebilir. Kariyerinizle ilgili çeşitli beklentiler içindesiniz. Fakat bazı engellemeler ile karşılaşmanız moralinizi bozmamalı.

YAY:

Çevresel iletişiminizin mükemmel  olduğu bir gün. Yakın dostluklar ve kardeşlerle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda arkadaşlarınızın enerjilerini  yükseltecek konuşmalar yaparak, onların moralini yükselteceksiniz. Beklediğiniz haberler, sürpriz bir şekilde size ulaşabilir. Bugün, bir çok ilginçlikler söz konusu olabilir.

OĞLAK:

Bugün işinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu olabilir. Bazı tekliflere karşı kayıtsız kalarak,önünüzün açılmasını engelliyorsunuz. Oysa size yeni kazançlar sağlayacak olumlu bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Koşullarınızın değişimiyle alışkanlıklarınızın olumsuz etkilemesinden çekiniyor olabilirsiniz. Biraz daha cesur olun.

KOVA:

İşinizle ilgili yenilikler ilginizi çekiyor fakat bazı detayların ve  maddesel konuların güncellik kazanmasıyla, tereddütleriniz artıyor. İkilem yaratacak olaylardan uzak kalmak isteyebilirsiniz. Seçimlerinizi yaparken, hata yapmaktan çekiniyor ve duygularınızı yaptığınız işe karıştırmak istemiyorsunuz. Uyku düzeninize dikkat etmelisiniz

BALIK:

Siz sürprizleri fazla sevmediğiniz için, sıra dışı olaylara karşı temkinli davranıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizde olumlu bir yoğunlaşma söz konusu olacak. Görmeyi arzuladığınız dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.Onlarla aranızda karşılıklı  olumlu etkileşmeler söz konusu olacak. Kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.