BUGÜN DOĞANLAR:

Ağırbaşlı, düşünceli,önlemci, ve nerede nasıl davranması gerektiğini bilen kişilerdir. Tutumludurlar. Gereksiz para harcamaktan hoşlanmazlar. Lüksten  kaçarlar. Gösterişi pek sevmezler. Ne istediğini bilen sorumluluk sahibidirler. Yaptıkları her işin, belli bir amacı ve nedeni vardır.Bilgiye aşık kişilerdir. Araştırmacı ve mantıklı yönleri her zaman ortaya çıkar. Küçüklükleri genelde zor şartlarda geçer. Genç yaşata olgunlaşmış ve büyümüş tavırları vardır. Meslek seçimlerinde kendi üstünlüklerini ortaya koyacak işler yaparlar. Fırsatları değerlendirme konusunda oldukça beceriklidirler. Anlaşılmayan kişi olmaktan çok çekinirler ve konuşmamayı tercih ederler. Gece hayatından ve kalabalıklardan hoşlanmazlar. Kararlı ve çalışkan insanlar oldukları için, iş yaşantılarında çok başarılı olurlar.

ERKEKLERİ:

Evlilik onlar için kutsal bir kurumdur ve evlenirken, oldukça seçici davranırlar. Tam anlamıyla bağlanabileceği bir eş isterler. Hayvanlara ve bitkilere düşkündürler. Yaşamlarının ikinci yarısında çiftlik gibi yerlerde yaşamak isterler. Maddi konularda sistemli, fakat elleri açıktır. Genellikle sevdikleriyle bir arada yaşamayı tercih ederler.

KADINLARI:

Bu  kadınlar, bir kurum gözüyle baktıkları için, maddesel değerler için evlenebilirler. Dostluk kavramına çok önem verirler ve bu konuda  titiz davranırlar. Hayatı ciddiye alan kişilerdir. Akraba ve arkadaşlarından problem yaşasalar bile, sıra dışı başarılar ve yaşam sürprizleri onları bekliyor.

ÇOCUKLARI:

Sakin fakat akıllı çocuklardır. Yorumlarını kendilerine sakladıkları için, çevresine ilgisiz gibi dururlar. Okul yılları başarılı fakat detaycı olacaktır. Alışkanlıklarına bağlı olmalarından dolayı, paylaşımcı yönlerini bastırabilirler. Küçük yaşlardan itibaren özel bir olgunlukları vardır.

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Kırmızı karanfil ve siyah gül

GÜNÜN KOKUSU:

Limon, mandalin, kehribar

GÜNÜN RENGİ:

Parlament mavisi, kurşuni, kemik rengi , uçuk sarı, portakal rengi

GÜNÜN YORUMU:

Bugün kararlı ve disiplinli hareket edeceğiz. Mantıklı davrandığımız her konuda uzun vadeli işler bizi bekliyor. Yeni bir ev almak istiyorsak yıldızlar bize yardım edecektir. Emlak ve toprak  işlerinde başarılı bir gün. Yapmak istediğimiz kalıcı işler için, bugün güzel başlangıçlar yapabiliriz. Çiftçiler ve tarımla uğraşanlar için verimli bir gün. Değerli eşyalarımızı ve antikalarımızı elden geçirmeliyiz. Onların tamiratları ve onarımları için olumlu bir gün. Tarihi yerleri gezebiliriz. Müzelere ve geçmişimize olan ilgimiz artıyor ve bu konuda turistik gezilere katılabiliriz. Yaşlı akrabalarımızı ve huzur evlerini ziyarete edebiliriz. Hayvan sevenler dernekleri için yine aktif bir gün. Onların barınakları ile ilgili çalışmalar gündeme gelecek. Yöneticiler ve şirketler için de girişimciliklerini ön plana çıkıyor. Bazı şirketlerde gizli anlaşmalar olacak.

KOÇ:

İş disiplininizi mükemmel sergileyeceksiniz. Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. Toplumda ön plana çıkaracak işler planlayabiliyorsunuz. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz.Bugün, özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemeli ve görüşlerinizi daha sonra ortaya koymalısınız. Patron ve üstlerinizle olan ilişkileriniz gündeme geliyor.

BOĞA:

Ay burcunuzda ilerliyor. Hızlı düşünmenize rağmen , duygusal korkularınız yüzünden bazı tereddütlerinizde artış söz konusu. Aşkta güven ihtiyacınız var. Partnerinizin size yaklaşımları sıcak bile olsa, algılama konusunda  yanlış hareket ediyorsunuz. Bugün, içinize kapanmaktan vazgeçin ve dostlarınıza vakit ayırın.

İKİZLER:

Bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Çevrenizdeki kişiler, sizin gerçek düşüncelerinizi tahmin etmekte güçlük çekebilirler. Bugün araştırmacı yönünüzü kullanarak, bazı olayları kısa sürede çözeceksiniz. Gizli düşünmenin avantajlarını görecek ve yaratıcılığınızı daha rahat ortaya koyacaksınız. Bazen konuşmak size çok şey  kaybettiriyor.

YENGEÇ:

Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansı  iş yaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bugün, kendinizi yeni olaylara hazır hissediyor ve karşı cinsle aranızda duygusal bağlarınızı daha güçlendiriyorsunuz. Fiziksel enerjinizin yüksek olması, her anlamda sizi farklı kılacak.

ASLAN:

Yönetici ruhunuzu ön plana çıkaracaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kuracağınız diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyor fakat olayların boyutları sizin davranış biçimlerinizi olumsuz etkileyebiliyor. Bugün, dengelerinizi yitirmeden politik tavırlarınızla durumu idare etmeyi başaracaksınız.

BAŞAK:

Ay, sizin gibi toprak gurubu olan  Boğa’da  ilerlerken, iç disiplininiz mükemmel ilerliyor ve duygularınıza daha mantıklı ve sıkı bir şekilde sarılıyorsunuz. Kararlı bir şeklide aktivitelerinizi sürdüreceksiniz. Çocukları olan Başaklar , onların duygusal problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirler. Bugün biraz temponuz yoğun ilerleyecek.

TERAZİ:

Karamsar olmanız için hiçbir neden yok fakat bazı derin düşünceler içinde olabilir, çevresel koşullarınızdan hoşnut olamayabilirsiniz. Tavırlarınızdaki katı yaklaşımlar ve hatalarınız konusunda yanlış yargılamalara neden oluyor. Bugün detaylar güncellik kazanacaktır. Ailenizle ilgili  huzursuzluklar söz konusu olabilir.

AKREP:

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ilişkinize duygusal anlamda çok şey yüklüyorsunuz. Partnerinizin sizden beklentileri karşısında bazı çıkmazlara girebilirsiniz. İş konusunda mantıklı davranarak beklentilerinizin karşılığını almak istiyorsunuz. Bugün karamsar düşünerek olayların yönünü saptırmamalısınız.

YAY:

Maddi konularınıza güven duymadığınız bir gün. Bugün,kendinizi sorguluyor ve yeni iş fırsatları yaratmak istiyorsunuz. Beklentilerinizin yoğun olduğu bir gün. Karamsarlık duygusundan bir an önce kurtulmalı ve kendinizi yeniden yönlendirmelisiniz. Çevrenizdeki güçlü dostlarınızın size sağlayacağı avantajlar gündemde.

OĞLAK:

Ay kombinasyon burcunuz  Boğa’da ilerlerken, sistemli ve kararlı yönleriniz ortaya çıkıyor. İç disiplininiz mükemmel. Yollardan beklediğiniz haberlerin gecikmesi  işlerinizin uzamasına neden olacaktır. Oysa bir an önce tamamlamanız gereken yoğun bir iş birikimi mevcut. Bugün katılacağınız toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla göz dolduracaksınız.

KOVA:

Duygularınızı saklayarak çevrenize gizemli bir hava yaratıyorsunuz. Olayları derin bir şekilde algıladığınız için, sizi ikna etmeleri çok zor. İş arkadaşlarınızın davranış biçimlerinden farklı anlamlar çıkarmanızın tek nedeni, bugün kişisel olarak içsel güvensizlik taşıyor ve olayları yanlış  algılıyor olmanız. Uzak yollardan misafirleriniz gelecek.

BALIK:

Bugün, dostlarınızla mantıklı ve doğru iletişimler içindesiniz. Yapacağınız çalışmalarda onların fikirleri sizin için olumlu bir motivasyon oluyor. Bazı arkadaşlarınızın sizden sakladıkları sorunları olabilir. Onlara yardım etmek için, gerekli araştırmaları yapmalısınız. Sizin desteğiniz onlara güç verecektir.