BUGÜN DOĞANLAR:

Sıcak romantik, ateşli aşıklardır. Birlikte olduğu insanı ayaklarını yerden keser. İyi bir konuşmacı olduğu içinde, güzel aşk sözleri söylemekte üstlerine yoktur. Bulundukları her ortamda sevgi krallıklarını ilan etmeye hazırdırlar. Karşı cins çekici ve toplum içinde kendilerini belli eden kişilerdir.. Güçlü insanlardır. Her sosyal ortamda dikkat çekerler. Hemen göze çarparlar. Yaşamda girdikleri alanlarda yıldız gibi parlayan insanlardır. Yönetmek için dünyaya gelmişlerdir.

Yalnız kalmaktan hoşlanmadıkları için, ilişkilerinde hata yapma olasılıkları fazladır. İnsancıl yapıları nedeniyle yardım etmeyi severler. Görmedikleri şeyler konusunda, onları inandırmak ve ikna etmek zordur. Sanata ve edebiyata karşı ilgileri yoğundur

KADINLARI:

Sevgiye çok önem verirler ve ihmal edilmeye gelemezler. Cinsellik daima ikinci plandadır. İlişkilerinde önce mantık ve akıl derken, her konuda kendilerine güvenirler. İnce ve zarif yüz hatlarına ve ölçülü bir fiziğe sahiptirler. Klasik veya spor fark etmez. Ne giyerlerse giysinler kendilerine yakıştırırlar.

ERKEKLERİ:

Düşüncelerinde sabit düşünen kişilerdir. İdealleri doğrultusunda yaşarlar.Başlangıç yapmak için gerekli cesarete her zaman sahiptirler. Duygusal etkileşime hazır oldukları için, yaşantılarında karşı cins ile arasında daima sorun vardır. Üstün olmak gibi bir tutkuları vardır.. Her şeyin en iyisini isterler. Arkadaşlık ve dostluk yaşamlarının önemli bir parçasıdır

ÇOCUKLARI:

Akıllı ve gözlemci yönleriyle ilgi çekmesini iyi bilirler. Matematiksel bir zekaya sahiptirler. Çözülmesi en zor problemleri bile kolayca çözerler. Bebekliklerinden itibaren dikkat çekici şekilde kendilerinden emin hareket ederler. Asla şımarık değildirler. İnce hesaplar yapmaktan hoşlanırlar. Kitap okumaktan ve bilmece çözmekten hoşlanırlar.

GÜNÜN YORUMU:

Aşkta kişisel özgürlüğümüzü sorgulayacağız Meraklı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Uzun süredir yapmak isteyip, bir türlü yaşama geçiremediğimiz cesaretimizin ön plana çıkacağı kişisel olaylarımız gündeme gelecek Yabancı dil kurslarına gidebilir, spor aktivitelerine katılabiliriz. Seyahat planlarımız varsa, gerçekleştirebiliriz. Hareketli ve enerjik yönlerimiz atağa kalkacak. Elektronik dünyasıyla ilgili teknolojik fuarların ve konferansların ön plana çıkması mümkün. Birlikte çalıştığımız kişiler tarafından sorgulanmak istemiyor ve düşüncelerimizi kendimize saklamak istediğimiz bir gün. Akşam saatlerinde kendimiz özgür hissederken, duygularımızın coştuğunu hissedeceğiz. Sevdiğimiz bir dostumuzla sohbet edebiliriz.

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Kırmızı karanfil ve siyah gül

GÜNÜN KOKUSU:

Kakao, vanilya, tarçın

GÜNÜN RENGİ:

Kırmızı, altın sarısı, çingene pembesi

KOÇ

Sosyal yaşamı sevmenize rağmen, bazen gereksiz ilişkilerin ortasında kendiniz bulabilirsiniz. Sınırlarınızı çizmeyi başarabilirseniz, başınızı ağrıtan aşklarda olmaz. Cömert bir yapınız olduğu gerçek. Üstelik yaşamınızı güzelleştirmek adına hiçbir eğlence ortamını kaçırmazsınız.. Sonuçta kabaran masraflar başınızı ağrıtır.

BOĞA

Duygularınıza gerekli disiplini sağlamak için kolları sıvamalısınız. Sorumlu olduğunuz alanlarda ciddi bir çalışma temposu ve konsantrasyon sağlayarak, zor şartlarda kazanım yeteneği sağlaması yönüyle öğretici etkiler verecektir. Karşı görüşteki insanlarla tartışmacı bir kimlik içinde tepkili olacaksınız..

İKİZLER

Çevrenizde sizi sevecekler ve sayacaklar.. Bu sizin için iyi bir avantaj olacak. Ailenizle ilgili sorunlara el atmalısınız. Nostaljik duygularınız ortaya çıkacaktır. Verilmiş sözlerin yerine getirilmemesi canın sıkacaktır. Mevcut koşullarınızı korumalı ve yeni bir atılım için beklemelisiniz. Yine bu dönem ihmal ettiğiniz ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz.

YENGEÇ

Kişiselliğiniz ve arkadaşlık ilişkileriniz ön planda olacak. Bireysel arzularınız ön planda olmasına rağmen, aktivitelerinizde dostlarınızdan da vazgeçemiyorsunuz. Müdahale gerektiren tüm işlerde kendi çabalarınızla başarılı olacak ve günlük rutin çalışmalarınızı istekleriniz dahilinde gerçekleştireceksiniz.

ASLAN

Çevrenizle bir uyumsuzluk söz konusu. Yakın ilişkilerin ön plana çıkmasını sağlayacak. Çözüme ulaşması gereken sorunlar gündeme gelirken, geçmişte biriktirdiğiniz sorunları ebeveynlerinize karşı açığa vurabilirsiniz. Bu arada, aile içi huzursuzluklara son vermek için yakınlarınızdan ara buluculuk yapmalarını bekleyebilirsiniz.

BAŞAK

Tüm enerjinizi çevresel olaylara ayıracağınız için, özel yaşamınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz. Özellikle iletişim konusunda yapmanız gereken birçok zincirleme iş olacak. Yakın akrabalar,

kuzenler ve kardeşlerle bir araya gelirken, ilişkilerinizi denetlemek zorundasınız.. İlişkilerinizde yapıcı, güçlü, fakat denetleyici olacaksınız.

TERAZİ

Eski ve yeni dostlukların bir arada yaşanacağı ortamlarda bulunacaksınız. Disiplinli ve kuralcı yönlerinizin geliştiğini göreceksiniz. Zihinsel anlamda potansiyeliniz güçlenecek ve sorumluluk duygunuz artacak. Uzak yollar ve yurt dışı ile ilgili önemli haberleriniz kafanızı meşgul edebilir. Dikkatli hareket etmelisiniz.

AKREP

Yollarla ilgili beklediğiniz projeler gündeme gelecektir. Beklenti içinde olduğunuz miras veya bir para meselenizde değişen şartlar nedeniyle zorlanırken, tercih yapmak zorunda kalabilir ve güç durumlarda kalabilirsiniz. Düşüncelerinizin yeniden gözden geçirirken, duygularınızda geri sayıma geçeceksiniz.

YAY

Arkadaşlık ilişkilerinizde dengeli olmak zorundasınız. Aşk ve dostluk kavramlarını karıştırmamalısınız. Seçimlerinizi her zamankinden daha dikkatli davranmalısınız. Engellerin sizi etkilemesini de izin vermemelisiniz. Sürekli uçlarda dolaşmanız mümkün. Katıldığınız davetlerde karşı cinsin üstün yeteneklerinden etkileneceksiniz.

OĞLAK

Sadece kendinize güveniyor, size katkıda bulunmak isteyenleri kibarca geri çeviriyorsunuz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Güç ve İsteklerinizle ilgili gizemli davranışlarınızla çevrenize yanlış imajlar vermeyin. Dışa vuramadığınız öfkenizin etkisiyle istem dışı hareket etmemeye çalışın.

KOVA

Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız gündeme geliyor. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan bir türlü kurtulmanız mümkün değil. Ailenizin aykırı düşünceleri ve fikirleri aklınızı karıştırabilir.. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunmalısınız.

BALIK

Çevrenizden yardım almak zorundasınız. Yaşantınızdaki koşulların sizi zorladığını, kararlarınızı verirken çevresel şartların ve içsel duygularınızın tezat oluşturduğunu göreceksiniz. Çocukluktan kalma alışkanlıklarınızla ilgili sınırlarınızı ve yeni durumunuzu esnetmek zorunda kalabilirsiniz.. Çalıştığınız işinizle ilgili sorgulamalara başlayabilirsiniz.