BUGÜN DOĞANLAR:

Sorunlarını kendi doğrularıyla çözen pratik kişilerdir.Entelektüel çevrelerden hoşlanırlar. Yaşamları boyunca kaliteli bir ömür sürmeyi amaçlarlar. Marka merakları vardır. Toplum içinde önemli bir yerde olmaya özen gösterirler. Kritikçi ve sorgulayıcıdırlar. Mesleki konularda grup çalışmalarına önem verirler. Ani verdikleri kararlar yüzünden zarara uğrayabilirler.Yeni atılımlara her zaman heveslidirler. İdeallerini gerçekleştirme çabaları hiç tükenmez. Ruh enerjileri sanatsal olaylarda kendini gösterir. Daima yanında ona eşlik edecek eş ve ortağa ihtiyaçları vardır. Bilinçaltları normal kişilerden çok daha fazla güçlüdür. Çoğu kez geçmişe olan bağlılıkları onları üzer. Gücü seven kişilerdir. . Ailesine ve evine bağlıdırlar. Çok sevecen ve şefkatli tiplerdir.

KADINLARI:

Duyuları çok fazla gelişmiştir. Özellikle gözlemciliği çok iyidir. Kararlı, aktif, dışa dönük, bağımsız ve ben merkezci yapıları vardır. İdeallerine bağlıdırlar.. Geçmiş duyguların onları rahatsız etmelerine izin vermedikleri için, çevreleri tarafından soğuk bir kişilikle suçlanabilirler. Amaçlarına uygun hareket eden gerçekçi kişilerdir.

ERKEKLERİ:

Yapıcı ve vizyonları güçlü insanlardır. Deneyimlerine güvendikleri için, kulaktan dolma bilgilerle hareket etmekten hoşlanmazlar. Yaşamla dalga geçmesini iyi bilen ve yaşama komik bakan insanlardır.Gözlemcilikleri çok güçlüdür. Entelektüel çevrelerden hoşlanırlar. Dost çevreleri bir hayli kalabalıktır. Yaratıcılılarını ifade ederken farklı yolları denerler ve asla rutin olmazlar. İnsanları çok iyi tanırlar. Çocukları, hayvanları, manyetik bir güçle kendilerine çekerler.

ÇOCUKLARI:

Bebekken sessiz ve sakindirler. Büyüdükçe açık havaya ve doğaya karşı aşırı bir sevgi duymaya başlarlar. Hayvanlara karşı aşkla bağlıdırlar.Okul yılları başarılı fakat detaycı olacaktır. Alışkanlıklarına bağlı olmalarından dolayı, paylaşımcı yönlerini bastırabilirler Bebekliklerinden itibaren dikkat çekici şekilde kendilerinden emin hareket ederler. Asla şımarık değildirler Müzik kulakları gelişmiştir ve sese karşı oldukça duyarlıdırlar.En sevdiği oyuncakları ile uyumayı alışkanlık haline getirmişlerdir

GÜNÜN YORUMU:

Bugün,yaşamımızda lüksün ve konforun yeri çok büyük olacak. İsteklerimizde artış gözleniyor. Zamanı her konuda kendi amaçlarımıza uygun kullanmak isteyeceğiz. Para hareketinin yoğun olduğu bir gün. Aklımız sürekli finans konularında olacak. Evliliklerde partnerlerin paraları ile yaşanacak kazançlar söz konusu olacak. Sosyal aktivitelerin ve resepsiyonların yoğun olduğu bir gün. Düşüncelerimizde sabit hareket edeceğiz. Kararlarımızdan ödün vermek istemeyeceğiz. İş adamı, şirket yöneticileri banker ve politikacıları için önemli günlerden biri. Bazı özel anlaşmalar yapılacak. Şirketler arası transferler söz konusu olacak.Aile arası nişan  ve söz kesmeler de günün anlamlı olaylarından. Yaşlılarla yapacağımız iş birlikleri bize maddesel kazançlar sağlayacak.

GÜNÜN  RENGİ:

çingene pembesi, parlak yeşil, mürdüm.Bordo, saman sarısı, küf yeşili

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Begonya, ortanca, sardunya, kasımpatı

GÜNÜN KOKUSU:

Gardenya, misk, amber

KOÇ:

Düşüncelerinizde sabit bir kilitlenme söz konusu. Alışkanlıklarından ödün vermek istemiyor ve huzurunuz için, maddesel gelirlerinizi arttırma konusunda geniş çapta araştırmalar yapıyorsunuz. Bugün, partnerinizin de desteğini üzerinizde hissetmek sizi, rahatlatacaktır. Esnek yaşamak ve kendinize zaman ayırmak istiyorsunuz..

BOĞA:

Bugün, evinizle ilgili özel çalışmalar içinde olacak ve bütçenizi yeniden gözden geçireceksiniz. Yapacağınız değişimlerin meblağsı yüksek. Planlarınızı yaparken, çıtanızı yüksek tutmanızda fayda var. Olumsuzluklar karşısında pes etmekten hoşlanmadığınız kesin. Sizi destekleyen arkadaşlarınızdan güç alacaksınız.

İKİZLER:

Bugün, partnerinizin işiyle ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Bazı fikir alışverişleri içinde olsanız bile, onun sizden çok daha fazla talepleri olacak. Size destek vermesini beklerken, onun kişisel ayrıntılarının gündeme gelmesi, gününüzü bölebilir. Aranızdaki güçlü bağların size sağlayacağı avantajları göz ardı etmiyorsunuz.

YENGEÇ:

Bugün, sanatsal faaliyetlere ilgi gösterecek ve entelektüel çevrelerle birlikte olma ihtiyacı içinde olacaksınız.. Arzularınız konusunda tatminkar olamadığınız bir gün. İsteklerinizi yeniden yapılandırmak istiyor olmanız, sizi yeni bir çabaya sürüklüyor.Yaratıcı dostlarınızın yardımına gereksiniminiz olabilir. Şartlarınızı zorlamalısınız.

ASLAN:

Yaşama katacağınız çok şey var. Bugün, yeni şartlarınızı gözden geçirmeli ve içsel duygularınızda samimi olduğunuzu karşı tarafa belirtmelisiniz.Karşılaştığınız her türlü engellere hazırlıklısınız. Partnerinize karşı sakin ve içten duygularla yaklaşıyorsunuz. İsteklerinizdeki doğallıktan dolayı  onu şaşırtabilirsiniz.

BAŞAK:

Bugün ince hesaplar peşindesiniz. Küçük detayların size kazandıracağı avantajları unutmuyor, olayları değişik açılardan yorumlamayı yeğliyorsunuz. Görüşeceğiniz kişilerin sizden bazı beklentileri olacak fakat  ayrıntıların üzerinde çok fazla durduğunuz için, karşı tarafın düşünce bazında yorulmasına neden olacaksınız.

TERAZİ:

 

Duygusal bireyselliğinizi ön plana çıkarmaktan hoşlanacağınız bir gün. Arkadaşlarınızın sizin üzerinde etkileri çok büyük.Bugün yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmelisiniz. Kişisel cazibenizin tüm avantajlarını kullanacak karşınızdaki kişileri doğal yapınızla etkiniz altına alacaksınız. Enerjinizi doğru kullanmalısınız

AKREP:

Bugün Ay tepe evinizde ilerlerken, sınırlarınızı zorluyorsunuz. Kişisel hırslarınız diğer ihtiyaçlarınızın önüne geçebiliyor. Gün içinde kafanızda şekillenen her olay, sizi mükemmel şartlara taşıyor. Yaratıcılığınız konusunda asla sınır tanımıyorsunuz. Çalışma koşullarını yenilemek istiyorsanız, yapacağınız işleri gizli tutmayı denemelisiniz..

 

YAY:

Özgürlüğünüzü yansıtamadığınız işlerden çok çabuk sıkıldığınız kesin ve yaşam kriterlerinizi kendi şartlarınıza göre şekillendirmekten yanasınız. Bugün, bazı yeni tekliflerle karşı karşıya gelecek ve bazı ayrıntıları düşünmek zorunda kalacaksınız. Enerjinizin üstüne çıkacak bir performans sizden beklenebilir. Karar vermeden önce iyi düşünmelisiniz.

OĞLAK:

Kişisel rahatlığınızın önemli olduğunu biliyor ve bugün kendi doğrularınıza göre hareket etmek istiyorsunuz. Duygularınızda ve  zevklerinizde bir genişleme ve esneklik söz konusu. Yardım sever duygularınızı ön plana çıkaracağınız bir gün. Maddesel yönünüzü partnerinizin kaynakları ile birleştirebilirsiniz..

KOVA:

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, kişisel isteklerinizi ön plana çıkarıyor ve ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerin, size sağlayacağı esnek koşulları göz önünde bulundurmak istiyorsunuz.Bugün, isteklerinizde net ve farklı şartlar sunan bir kişi olarak, karşı tarafın aklında ikilem yaratmanız mümkün. Kendinizle barışık olmak işinize yarıyacak…

BALIK:

Yatırımlarınız yeniden gözden geçirmeli ve enerjinizi doğru işlerde kullanmalısınız. Yalnızlığı sevmenize rağmen, bugün çevrenizde birçok kalabalık oluşturmayı amaçlıyor olmanız, sizi her anlamda anlamlı kılacaktır. Yeni şartlarınız belirlemek istiyorsanız, farklı kişilerin düşünceleri size yeni bir yön verecektir.